- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.141
Benim Koca yanasmiyor gıcık oluyorumanladım canım..inşallah gerek kalmaz Allah ım hepimize nasip etsin inşallahhh
Ay Kıyamam ayağını sıcak tutburdayım canım ağrılarım var pek giremiyorum.zor geçiyor regl
Cnm bn uc ay normal deneyecem sonra film sonrada yumurta takibi eger yine olmazsa aşılama cnmmambia melek yassmin ve diğer kader dostlarımmm
nerdesiniz canlar
Strese girme kuzum mmm akıma bi bırakan cnm olacak bn inanıyorum cünkü senin tüpler acıkHasta oldum hasta olmama da hasta oldumMayıs da geçti haziranda da bi b.k olmaz off stres stres skldm
Tut cnm bende niyetlenmiş düsünüyorumGunaydin kizlar benim de bat yarin hamile degilim biliyorum ama mirac kandili oruca niyetleneyimmi bilemedim gecen kandili de hasta gecirdim rabbim nasip etmeyince etmiyor maalesef
Sen tam anlamiyla hasta oldun demi kumral adaBenim agrim var bi de okul var off çok kötüyüm kızlar halsizim
Canım izin alsaydın cnm ayrı kesici içBenim agrim var bi de okul var off çok kötüyüm kızlar halsizim
Tam hasta oldum canım malesefSen tam anlamiyla hasta oldun demi kumral ada
Ağrı kesici içtim ama izin almadım canım oturarak ders anlattımCanım izin alsaydın cnm ayrı kesici iç
Geçmiş olsun cnm.. yat dinle cnmkızlar nasılsınız.ben hala kötüyüm yaa çok zor geçiyor.başım da ağrıyor.kumral ada canım sakin ol kııııız biliyorum zor ama napalım elden ne gelir.
mambia bu sana canım
kumral adaaa
svgrcn
yassiminooooohhhh canıma değsiiiinn.hakettiniz bunu kızlar
Amaan takma be gülüm, vademiz gelince Allah bize de hayirli bebişler verir..Tam hasta oldum canım malesef
Naber kiz mambia napiyon?Geçmiş olsun cnm.. yat dinle cnm
Ay ben yeni gelebildim... evden hava karanlikken ciktim, karanlikken girdim... hayaaaat beni neden yoruyosuuuun modundayimmambia melek yassmin ve diğer kader dostlarımmm
nerdesiniz canlar
Çocuk olsun uzun süre şu işi yapmıcam bıktım yahuAmaan takma be gülüm, vademiz gelince Allah bize de hayirli bebişler verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?