- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.161
İyi cnm calismalara başladım bat 1 ya da 4 haziran kızlarNaber kiz mambia napiyon?
Yapma kuzummmÇocuk olsun uzun süre şu işi yapmıcam bıktım yahu
Benim de 4.5 yasinda oglum canim hayirlisi benim de kan pihtilasmam var bekliyoruz iatersen yasin gençse bekle 1 yil dahaMerhaba arkadaslar bende sizdenim bi farkla bi kizim var 5 yasinda simdi ikinci istiyorum ama sag yumurtaligimda 2 tane cikolata kistim var ama sol temizmis bu ay serephone ictim adetimin 2 .gunu baslayip 5 gun ayin 5 dede igne yapti catlatma ignesi ama hic umudum yok bugun hafif basladi karin agrim zaten cok garip bi haldeyim ne yapicami bilemiuorum asilama dedi ama yapmalimiyim bilemedim
Çocuk olsun uzun süre şu işi yapmıcam bıktım yahu
Ooo calis calis... rastgeleİyi cnm calismalara başladım bat 1 ya da 4 haziran kızlar
Canım igne vurul sana kan pıhtılasması İçinBenim de 4.5 yasinda oglum canim hayirlisi benim de kan pihtilasmam var bekliyoruz iatersen yasin gençse bekle 1 yil daha
Canım olur zamanı var demekki cünkü bir tane cocugun varmış demekki türlerde problem yok bn onu dahi bilmiyorumMerhaba arkadaslar bende sizdenim bi farkla bi kizim var 5 yasinda simdi ikinci istiyorum ama sag yumurtaligimda 2 tane cikolata kistim var ama sol temizmis bu ay serephone ictim adetimin 2 .gunu baslayip 5 gun ayin 5 dede igne yapti catlatma ignesi ama hic umudum yok bugun hafif basladi karin agrim zaten cok garip bi haldeyim ne yapicami bilemiuorum asilama dedi ama yapmalimiyim bilemedim
Cnm hayırdır bencede en dogrusuuGunaydin kizlar su mubarek gunde icim cok sıkılıyor rabbim icime ferahlık versin insallah hasta olacam kasik agrilarim cok temmuz da memeleket var artik zorlamayacam inanin yollarda helak olmak istemiyorum o yuzden bi kafa dagiamiz lazimbdiye düşünüyorum korunmayacagim ama yumurtlama günü falan da takip etmeyecegim relax olacam yani
Coraspin kullaniyorum canim gunde 100 mg likCanım igne vurul sana kan pıhtılasması İçin
Bugun daha iyiyim hasta oldum relaxsim artikCnm hayırdır bencede en dogrusuu
Selam canım nasılsın ben kurstayim haftasonu ondan giremedimKızlar niye girmiyorsunuz
İyi cnm bende.. ne var ne yok cnmSelam canım nasılsın ben kurstayim haftasonu ondan giremedim
İyi etmişim cnm kullan aksatma cnm ılacıCoraspin kullaniyorum canim gunde 100 mg lik
O saatte baslanirmi temizlige mmabiaTemizlik yapacam kızlar yardıma gelın
Okuldaydım cnm o yuzden gec başladım cnmO saatte baslanirmi temizlige mmabia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?