kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Gunaydin kizlar su mubarek gunde icim cok sıkılıyor rabbim icime ferahlık versin insallah hasta olacam kasik agrilarim cok temmuz da memeleket var artik zorlamayacam inanin yollarda helak olmak istemiyorum o yuzden bi kafa dagiamiz lazimbdiye düşünüyorum korunmayacagim ama yumurtlama günü falan da takip etmeyecegim relax olacam yani

Merhaba arkadaslar bende sizdenim bi farkla bi kizim var 5 yasinda simdi ikinci istiyorum ama sag yumurtaligimda 2 tane cikolata kistim var ama sol temizmis bu ay serephone ictim adetimin 2 .gunu baslayip 5 gun ayin 5 dede igne yapti catlatma ignesi ama hic umudum yok bugun hafif basladi karin agrim zaten cok garip bi haldeyim ne yapicami bilemiuorum asilama dedi ama yapmalimiyim bilemedim

Benim de 4.5 yasinda oglum canim hayirlisi benim de kan pihtilasmam var bekliyoruz iatersen yasin gençse bekle 1 yil daha

Canım olur zamanı var demekki cünkü bir tane cocugun varmış demekki türlerde problem yok bn onu dahi bilmiyorum

Cnm hayırdır bencede en dogrusuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…