- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.761
Valla bilemigorum canim dr ne der .dr akil sir ermiyo çünkü hehehe .minnakim iyi canim yaz geldi park gezmeNasil olayim bacim evdeyim... belim agriyor. Isyerinde oturamiyorum bile. Belim mi acik nedir ... beli acik kadinin gobegi dusuk kadinin da cocugu olmazmis...doktora gitsem belim acik mi desem ne der acep ?
Sen nasilsin canim. Minnakin nasil ?
Bna da doktor asilama olmadi tup bebek deneriz defi ama simdi herkes daha erken diyip duruyor kafam cok karisk psikolojik destek almayi bile dusunuyorum....
Ade
Adetin bitti ise basla cnm.xalismalara tuplerin acikmis hic korkma cnm yumurta icinde ilac verirler
Benim bat 23 gecmez bu ay
ama ne olursa olsun hayırlısı olsun kızlar.çok düşünmemeye çalışcam.geçen ay umutlanıp nasıl üzüldüğümü çok net hatırlıyorum
Hadi bakalim guzel haber bekliyoruz senden cnmGunaydin canlar benim geri sayimim başladı safak 8
sagol bebegim progestan verdi daha iyiymA
ay ne oldu canim. Simdi nadilsin. Dra gittin mi?
benimde oleydi bilen teyze gobegimi yerine koydu tulbeltle ama ben bekardim ozaman midem bulaniodu surekli belim agrioduNasil olayim bacim evdeyim... belim agriyor. Isyerinde oturamiyorum bile. Belim mi acik nedir ... beli acik kadinin gobegi dusuk kadinin da cocugu olmazmis...doktora gitsem belim acik mi desem ne der acep ?
Sen nasilsin canim. Minnakin nasil ?
canım üstteki lh testi alttaki hcgbende üstteki testte ikinci çizgiyi görüyorum canım.. hadi bakalım inşallah
Sağlıkla kucağına al canım inşallah.tebrik ederimSelam kizlarrr gecen hafta bademcik ameliyati oldumm adetim 10 gun gecti olmayinca test yapayim dedim bir baktim ki cift cizgi sonra bir test daha.solugu ozel hastanede aldim beta hcg 3904 cikti.bugun muayene oldum keseyi gordum kimi doktor bebek sakat olabilir dedi kimi cok minik etkilenmemistir dedi tek bildigim 2 dusukten sonra hic ummadigim anda melegim benimle umudunuzu asla ama asla kaybetmeyiinnn
Sağlıkla kucağına al canım inşallah.tebrik ederim
Melek hem kendinin hem bizim sabrimizi deniyoMelek altta da var sanki kız dovcem seni git kan testi yaptir
Melek altta da var sanki kız dovcem seni git kan testi yaptir
yaaa kızlaaaarr çok üzülürüm diye yaptıramıyorum yaaa.en azından böyle çok üzülmüyorum.ama alttaki testte görüyorum da sanki fotoda her yerde çubuk gibi çizgiler var da ondan öyle geliyomuş gibi hissediyorum.bide fotoda görüyorum ama normal elimde bakınca göremiyorum.tuhaf değil mi kızlar yaaMelek hem kendinin hem bizim sabrimizi deniyo
kızlar selam napıyosunuz bakıyım? bugün ovu testi ve hcg testi yaptım.sanki yine çizgi görüyorum hcg de uyduruyor olabilirim artık her yerde çizgi görüyorum bi de siz bakın kızlar
ayyy ovu.testini görüp heyecan yaptırıyonuz banaaaa.üstteki ovu.alttaki hcg.alttakinde silik görüyorum ama gözlerime pek güvenmiyorum canımKiz bnde gordum gebeluk testi mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?