- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.741
sagil bitanem benimde dualrim sizinle ovulasyon testi yap at bi canom bide gece olc atesinidualarım senle canım.önemsiz bi kanamadır inşallahh
5 günüm var canım 11 mayıs.çok su tükettim bugün yapamam.ama geçen yaptığımda iyice silikti ovu testi.inşallah dediğin gibidir canım yaaa inşallah dua et lütfeenng
gordum ben ayni test bendede vardi gittim kazidim ordaki cizgi degil var cizgin belli kuzim hamissin benve ama 7gun var adetine erken daha ovulasyon teti yapip atma ihtimalin
iyi yapmışsın canım.benim de analiz yapmam gerekiyor teog'la ilgili hala yapmadım poofffKızlar çıktım dışarı gezdim english home gittim indirim var aksesuarlarda haberiniz olsun
Ben kafayı yedim bu ay evde duramaz oldum
Biz yapmiyoruz analiz kız siz niye yapıyorsunuz bizim mudur yapıyor sagolsuniyi yapmışsın canım.benim de analiz yapmam gerekiyor teog'la ilgili hala yapmadım poofff
ayyy ne güzelmiş yaa.bize yaptırıyorlar bilmiyorumBiz yapmiyoruz analiz kız siz niye yapıyorsunuz bizim mudur yapıyor sagolsun
Töbe töbe ne saçma sizin mudur genç miayyy ne güzelmiş yaa.bize yaptırıyorlar bilmiyorumbi de soruların analizini yapıyoruz biz
Yok canım orta yaşTöbe töbe ne saçma sizin mudur genç mi
Eziyet yani sizeYok canım orta yaş
Öyle ama istiyorlar işte yapiyoz mecburenEziyet yani size
Neyin analizini yapıcam yani Meb sormuş bitti geçti di mi ama
Slmmmm kizlarÖyle ama istiyorlar işte yapiyoz mecburen
Selam şekerSlmmmm kizlar
slm canımSlmmmm kizlar
ay ne oldu canim. Simdi nadilsin. Dra gittin mi?kizlar giremedim gittikce fenalasiyorum kahverengi akintim artio kasik agrilarim fenalasyrm ayiptir solemesi ishal olmisim agladim ben aglayinca esim cektigim aciya agladi okadar kotuyum dusunun bugun esim seni bgoturcem doktora die ayaga kalkamiyorum kizlar cok fenaym giremedim bebegim
Az biraz sabir canim... hakkinda hayirlisi olsun...çok üzülürüm negatif olursa.adeti bekleyim diyorum canım.son attığım testlerde görüyo musun sen ama baya bi yaklaştırman lazım.off yaa bi sabredemedim
Ay amiiiiinEn guzeli en sagliklisi sizin olsun kizlar
Bu hafta benimde oglumun okulumda anneler gunu etkinligi var inanin harika bir duygu rabbim isteyen herkese yasatsin kucaklarini bos koymasin inşallah. .bugun gelip bana cok uzgunum dedi kiyamam dedim neyin var dedi. Arkadasimin de factoda guneste rengi degisen tişörtü varmis cok begwndim dedi .. Simdi uyudu yarin ilk isim tsort almak olacak ..inanin kizlarr ne ana ne baba ne es evlatttt baska rabbim tattirsin insalalh canlarimmmm su mubarek aylarda hepimizin yuzunu guldursun insallah
Nasilsin canimAy amiiiiin
Nasil olayim bacim evdeyim... belim agriyor. Isyerinde oturamiyorum bile. Belim mi acik nedir ... beli acik kadinin gobegi dusuk kadinin da cocugu olmazmis...Nasilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?