- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.801
bendede yktu sadece atesim varmis bazilarinda hic olmuyo bekleyelim canim ovulasyn tetn varsa yap biKizlar slmmm safak 7 son gunler ama hic belirti yok bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede yktu sadece atesim varmis bazilarinda hic olmuyo bekleyelim canim ovulasyn tetn varsa yap biKizlar slmmm safak 7 son gunler ama hic belirti yok bende
tebrik ederim ins saglikla kucagina alirsin benimde dusuk tehlikem var progestan verdi doktor bakalim insa saglikla aliriz ve burdaki temiz kalpli canlarimin hepsinin darisi basina insAmiinn darisi basiniza canlarim dun tekrar beta yaptirdik 6200e yukselmis Allah hepinize saglikli minnoslar nasip etsiinnn
su yuzden olabilir belki idrar tortu tortu oluyu hamilelikte belki limonda asit ya dibe cokturuyodurSabah idrar ini şeffaf bi kaba yap limon sık dibe giderse hamilesin demekmis
Yok canim yaaa almadim testten :))beklwyelim bakalımbendede yktu sadece atesim varmis bazilarinda hic olmuyo bekleyelim canim ovulasyn tetn varsa yap bi
he kıısss hamilelik hevesiyle herşeyi okuyodum korunurken bileee ondan biliyomHe kız bilmediğin bişeyde yok ha
dur bi ölçüyüm canım ama güvenemiyomki ateşe.geçen ay da yüksekti benim ateş fos çıktııımelek bi atesini olc bakayim kac cikiyo..kumral adam sana kac gun kaldi..mambia nerde oturuon be sana gondereym kiz bende bisuru var
olmak zorunda değilkiiii.benim de belirtim yoookkk benim de hiiiçç yoookKizlar slmmm safak 7 son gunler ama hic belirti yok bende
selam canım hayırdır niye canım?Slm kizlar hic keyfim yok bugun
Yaww bu ay da fos galibaolmak zorunda değilkiiii.benim de belirtim yoookkk benim de hiiiçç yoook
Anlat bakalim nedir kafana takilanSlm kizlar hic keyfim yok bugun
seni bilmem de benim fos yaniiiYaww bu ay da fos galiba
Nasilsin melek safak kacccselam canım hayırdır niye canım?
Aynisini bende düşünüyorum inanirmisin ne akin ti ne as erme ne kasik agrisi ne duygu degisimi hic biri fossssseni bilmem de benim fos yaniii
heee bacı aynen bendensin.üstelik benim bata çok az kaldı 3 güncük düşünsene.olsa ya belirti olurdu yada belirti şart değil ama testte çıkardı doğru düzgünAynisini bende düşünüyorum inanirmisin ne akin ti ne as erme ne kasik agrisi ne duygu degisimi hic biri fossss
Garip ama sen bize vereceksin mujde gibi inşallahheee bacı aynen bendensin.üstelik benim bata çok az kaldı 3 güncük düşünsene.olsa ya belirti olurdu yada belirti şart değil ama testte çıkardı doğru düzgün
Yok canım hiç sanmıyorum anca regl haberimi veririm benGarip ama sen bize vereceksin mujde gibi inşallah
Esime kizdimAnlat bakalim nedir kafana takilan
Yawwww takma kafaniii hazirani bekleriz bebekimmmYok canım hiç sanmıyorum anca regl haberimi veririm ben
Iyi olur iyiki varlar yaaaa dert kuplerimiz oblar bzimEsime kizdim