- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.721
tamam canım biraz bekleyim olmadı veririm.sen nasıl oldunAdet gunu bekle o zmn cnm ya da cuma aksami acilde ver kani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım biraz bekleyim olmadı veririm.sen nasıl oldunAdet gunu bekle o zmn cnm ya da cuma aksami acilde ver kani
Aman ben olsam dayanamam walla git yaptir hatta hemen şimditamam canım biraz bekleyim olmadı veririm.sen nasıl oldun
herif gelecek kııss nerelere gidiyimvarsa eğer sürpriz yapcamm.ben de dayanamazdım ama geçen ayki hüsrandan sonra gidesim yokAman ben olsam dayanamam walla git yaptir hatta hemen şimdi
tamam canım biraz bekleyim olmadı veririm.sen nasıl oldun
ay canım zor olur ağrı yaa çok çok geçmiş olsun.yok canım ya niye panik yapcaksinki.bence daha rahat olursun gününü kaçırmazsın ne güzel işte.ben panik olmadım mesela.daha rahattım.geçen ay daha paniktim günleri bilmediğim için emin olamıyordumDisim agriyir cnmadetimin bitnesini bekliyon ovu testinde kararsizin panik yaparmiyim die dusunuyom
ay canım zor olur ağrı yaa çok çok geçmiş olsun.yok canım ya niye panik yapcaksinki.bence daha rahat olursun gününü kaçırmazsın ne güzel işte.ben panik olmadım mesela.daha rahattım.geçen ay daha paniktim günleri bilmediğim için emin olamıyordum
nasıl rahat olacaksanız öyle yapın canım o zaman.kıss inşallah hamileysem her gün yapın diycemCok saol cnm esimde gun asiri yapacagiz diyor nasil oksa kacirmayiz dedi. Panikkersin alma dedi
ay canım zor olur ağrı yaa çok çok geçmiş olsun.yok canım ya niye panik yapcaksinki.bence daha rahat olursun gününü kaçırmazsın ne güzel işte.ben panik olmadım mesela.daha rahattım.geçen ay daha paniktim günleri bilmediğim için emin olamıyordum
cnm her gun yapamam gun asiri bikene bana cok geliyirnasıl rahat olacaksanız öyle yapın canım o zaman.kıss inşallah hamileysem her gün yapın diycem
bebek için yapılıyor herşey canım.daha gelmeden herşeyi yapıyoruz minnaklar içingerçi olacağı varsa her türlü olurCok saol cnm esimde gun asiri yapacagiz diyor nasil oksa kacirmayiz dedi. Panikkersin alma dedi
cnm her gun yapamam gun asiri bikene bana cok geliyir
Geçmiş olsun canım zor olur dış ağrısıDisim agriyir cnmadetimin bitnesini bekliyon ovu testinde kararsizin panik yaparmiyim die dusunuyom
Ben bu ay her gün yaptım bikti herhalde adam hiç yaklaşmiyor yanımanasıl rahat olacaksanız öyle yapın canım o zaman.kıss inşallah hamileysem her gün yapın diycem
inşallah tutmuştur canımBen bu ay her gün yaptım bikti herhalde adam hiç yaklaşmiyor yanıma
hele geçsin 1-2 gün bak nasıl yaklaşıyoBen bu ay her gün yaptım bikti herhalde adam hiç yaklaşmiyor yanıma
askitomm progestan verdi doktorBi git cnm doktor ne diecek sonycu soyle.merak ederim seni.insallah iyivhaber verirsin korkulacak birsey degildirvinsallah
askitom progestan verdi doktor iki ihtimal var dedii biri dusuk ihtimali digeri her 5kadinda birinde olan kahverengi lekemis kuzumBi git cnm doktor ne diecek sonycu soyle.merak ederim seni.insallah iyivhaber verirsin korkulacak birsey degildirvinsallah
gittim bebegim progestan verdi ins ise yarar dua et melegim buarada gebelik testi pozitif bide ovulasyon yap bakaym oleyy crazy teknigi tutmuscanım bi dr git kıyamam yaaa
sagoll kuzum progestan verdi cok cok gecmis olsun bu ay senin ayin olur insCanimmm saglikli ise tutunir saglik ise tutinmaz hakkinda hayrlisini isteyelim insallah uzulme rabbim o kadar kusursuz isliyorki bunu sana sadece tevekkul kaliyor. Bos gebelik diş gebelik ve 5 haftalik dusukten sonra bunu anladim hakkina hayirlisi olsun canim
inşallah canım dikkat et iş falan yapma.canım görüyo musun sen çizgileri.geçen yapmıştım ovu.testi yoktu silikti çizgi.emin olamıyorum canım keşke yapmasaydım düşünüp durcam şimdi.inşallah yarın varsa koyulaşır.sonraki testlerde gördün mü çizgiyi?gittim bebegim progestan verdi ins ise yarar dua et melegim buarada gebelik testi pozitif bide ovulasyon yap bakaym oleyy crazy teknigi tutmus
dualarım senle canım.önemsiz bi kanamadır inşallahhgittim bebegim progestan verdi ins ise yarar dua et melegim buarada gebelik testi pozitif bide ovulasyon yap bakaym oleyy crazy teknigi tutmus
gordum ben ayni test bendede vardi gittim kazidim ordaki cizgi degil var cizgin belli kuzim hamissin benve ama 7gun var adetine erken daha ovulasyon teti yapip atma ihtimalininşallah canım dikkat et iş falan yapma.canım görüyo musun sen çizgileri.geçen yapmıştım ovu.testi yoktu silikti çizgi.emin olamıyorum canım keşke yapmasaydım düşünüp durcam şimdi.inşallah yarın varsa koyulaşır.sonraki testlerde gördün mü çizgiyi?