• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Disim agriyir cnmadetimin bitnesini bekliyon ovu testinde kararsizin panik yaparmiyim die dusunuyom
ay canım zor olur ağrı yaa çok çok geçmiş olsun.yok canım ya niye panik yapcaksinki.bence daha rahat olursun gününü kaçırmazsın ne güzel işte.ben panik olmadım mesela.daha rahattım.geçen ay daha paniktim günleri bilmediğim için emin olamıyordum

Cok saol cnm esimde gun asiri yapacagiz diyor nasil oksa kacirmayiz dedi. Panikkersin alma dedi
ay canım zor olur ağrı yaa çok çok geçmiş olsun.yok canım ya niye panik yapcaksinki.bence daha rahat olursun gününü kaçırmazsın ne güzel işte.ben panik olmadım mesela.daha rahattım.geçen ay daha paniktim günleri bilmediğim için emin olamıyordum

Cok saol cnm esimde gun asiri yapacagiz diyor nasil oksa kacirmayiz dedi. Panikkersin alma dedi
nasıl rahat olacaksanız öyle yapın canım o zaman.kıss inşallah hamileysem her gün yapın diycem:KK70:
cnm her gun yapamam gun asiri bikene bana cok geliyir

cnm her gun yapamam gun asiri bikene bana cok geliyir
bebek için yapılıyor herşey canım.daha gelmeden herşeyi yapıyoruz minnaklar için:KK48:gerçi olacağı varsa her türlü olur

Canimmm saglikli ise tutunir saglik ise tutinmaz hakkinda hayrlisini isteyelim insallah uzulme rabbim o kadar kusursuz isliyorki bunu sana sadece tevekkul kaliyor. Bos gebelik diş gebelik ve 5 haftalik dusukten sonra bunu anladim hakkina hayirlisi olsun canim
sagoll kuzum progestan verdi cok cok gecmis olsun bu ay senin ayin olur ins

gittim bebegim progestan verdi ins ise yarar dua et melegim buarada gebelik testi pozitif bide ovulasyon yap bakaym oleyy crazy teknigi tutmus
inşallah canım dikkat et iş falan yapma.canım görüyo musun sen çizgileri.geçen yapmıştım ovu.testi yoktu silikti çizgi.emin olamıyorum canım keşke yapmasaydım düşünüp durcam şimdi.inşallah yarın varsa koyulaşır.sonraki testlerde gördün mü çizgiyi?

g
inşallah canım dikkat et iş falan yapma.canım görüyo musun sen çizgileri.geçen yapmıştım ovu.testi yoktu silikti çizgi.emin olamıyorum canım keşke yapmasaydım düşünüp durcam şimdi.inşallah yarın varsa koyulaşır.sonraki testlerde gördün mü çizgiyi?
gordum ben ayni test bendede vardi gittim kazidim ordaki cizgi degil var cizgin belli kuzim hamissin benve ama 7gun var adetine erken daha ovulasyon teti yapip atma ihtimalin

Back