- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.781
Yumurtlamam da normal diyolar bilmiyom ki. Ama klomen kullandim o ay bile 2 tane oldu yumurtam... az mi dersin?yumurtlaman azsa canım bence erken değil bekleme yap derim.. benim fsh 13 ken bir sonraki ay 30 oldu.. nasıl oldu anlamadım ama çok büyük yıkım oldu benim için..
ayyy ovu.testini görüp heyecan yaptırıyonuz banaaaa.üstteki ovu.alttaki hcg.alttakinde silik görüyorum ama gözlerime pek güvenmiyorum canım
Midem bulanmiyo ama belim agriyo... annem anlar bu islerden o bakti ama dusuk degil dedi.benimde oleydi bilen teyze gobegimi yerine koydu tulbeltle ama ben bekardim ozaman midem bulaniodu surekli belim agriodu
ayy yok daha da yapmayacam test yaaa.canım gg den 45 ovulasyon 20 hcg 48 yada 50 liraydıCnm sabah bi yap cnm ya daha koyu cikar belki cnm birsey soracam ovu testi ile gebelik testini kaca aldin
Allah hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hayirli evlat olsun inşAllah... darisi basimiza a dostlarSelam kizlarrr gecen hafta bademcik ameliyati oldumm adetim 10 gun gecti olmayinca test yapayim dedim bir baktim ki cift cizgi sonra bir test daha.solugu ozel hastanede aldim beta hcg 3904 cikti.bugun muayene oldum keseyi gordum kimi doktor bebek sakat olabilir dedi kimi cok minik etkilenmemistir dedi tek bildigim 2 dusukten sonra hic ummadigim anda melegim benimle umudunuzu asla ama asla kaybetmeyiinnn
Eczaneden sordum cnm 30 tanesine 65 dediayy yok daha da yapmayacam test yaaa.canım gg den 45 ovulasyon 20 hcg 48 yada 50 liraydı
çok demiiiişş.netten al canım alacaksanVe gebelik testide yok cnm
Acaba nedir nedirMelek hadi inşaallah hamilesindir sana kocakari yöntemi hamilelik testi solim mi
Lady02 Bekleriz beraber artik yavrucum
inşallah canım sanmıyorum ama.söyle kıııss limon testi mi ya da çamaşır suyuMelek hadi inşaallah hamilesindir sana kocakari yöntemi hamilelik testi solim mi
He kız bilmediğin bişeyde yok hainşallah canım sanmıyorum ama.söyle kıııss limon testi mi ya da çamaşır suyu
He kız bilmediğin bişeyde yok ha
Sabah idrar ini şeffaf bi kaba yap limon sık dibe giderse hamilesin demekmisnasıl oluyor bu testler ay alemsiniz kızlar
Allah
Allah hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hayirli evlat olsun inşAllah... darisi basimiza a dostlar
Maşallah maşallahAmiinn darisi basiniza canlarim dun tekrar beta yaptirdik 6200e yukselmis Allah hepinize saglikli minnoslar nasip etsiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?