- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.341
kız bn daha yatağimı toplamadım aniden misafier gelse anaaa. ama nerden biecekler evde olduğumu demi .)ben de sadece süpürdüm evi topladım gerisi keyfimi bekliyo canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız bn daha yatağimı toplamadım aniden misafier gelse anaaa. ama nerden biecekler evde olduğumu demi .)ben de sadece süpürdüm evi topladım gerisi keyfimi bekliyo canım
canım ovu günleri 22-28 arasıydı.son 2 gündür boş geçtik.geç çatladıysa eğer kaçırdık bence
allahım vermek isterse melegim olur....canım ovu günleri 22-28 arasıydı.son 2 gündür boş geçtik.geç çatladıysa eğer kaçırdık bence
Benim anneannem 13 tane dogum yapmis 9 teuzem 3 dayim varrrbnm de annaannem herşey dogal değil artık. herşey hormonlu o yuzden böyle olduk
sizde bizdenmisiniz:) canmBenim anneannem 13 tane dogum yapmis 9 teuzem 3 dayim varrr
hadi gelek o zaman :)Benim koca anasını gidiyor bugün yalnızım hadi bana gelin
Ayh ne güzel olurdu valla mersin deyim ben çıkın gelinhadi gelek o zaman :)
burdaki kızlar cok samimi içten o yüzden bu topiği çok sevdim kızlar hamile de olsanız bu topikten gitmeyinAyh ne güzel olurdu valla mersin deyim ben çıkın gelin
he evde yok numarası yaparsınkız bn daha yatağimı toplamadım aniden misafier gelse anaaa. ama nerden biecekler evde olduğumu demi .)
inşallah canımallahım vermek isterse melegim olur....
nasıl olsa okulda dır derler :)he evde yok numarası yaparsın
dur daha çocukları büyütcez canım.ben gitmem siz de gitmeyinburdaki kızlar cok samimi içten o yüzden bu topiği çok sevdim kızlar hamile de olsanız bu topikten gitmeyin
hahaha aynennasıl olsa okulda dır derler :)
Guzel bi kısır yapsaniz malatyaliyim bende bi anali kizlii ohhhhahaha aynen
Mersin güzeldi de göç nedeniyle bozuldu birazmersin güzeldir hiç gitmedimm
Kısır yaparız cicim o kolay acıktım haaGuzel bi kısır yapsaniz malatyaliyim bende bi anali kizlii ohhh
dur daha çocukları büyütcez canım.ben gitmem siz de gitmeyin
kıııızz bak neler diyooo Allah'tan hamile değilim mecbur yapıp gönderirdin yoksam küserdimGuzel bi kısır yapsaniz malatyaliyim bende bi anali kizlii ohhh