- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.381
bendensin bacıııbnde öyle dedim :)))) bn çok yerim cbnm :))9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendensin bacıııbnde öyle dedim :)))) bn çok yerim cbnm :))9
inşallah tatlım :))9 allahım isteyen herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBir kerede çocuk oluyor seninde olur kuzum inşaallah
vücut bizimle oynuyor kuzumGecen ay salam sosis yemeyen ben salam canim istedi benim ki tamam sinyaller var demisti ama fossssss
kiminde hiç belirti bile olmuyor.biz çok taktığımız için herşeyi belirti sanıyoruz.adamları da kendimize uydurdukGecen ay salam sosis yemeyen ben salam canim istedi benim ki tamam sinyaller var demisti ama fossssss
inşallah cnm hepimizin olur inşallahaz kaldı canım bir başlıcan pir başlıcan çok umutluyum senden
benim koçiş te tam tersi korunmadığımız zamanlarda bn neye belirti olarak yorsam değidir beynib seninle oyun oynuyor derdi bn heveslenirdim saolsun o hevesimi kırardı her ay bn sana demiştim olurdu:)kiminde hiç belirti bile olmuyor.biz çok taktığımız için herşeyi belirti sanıyoruz.adamları da kendimize uydurduk
çok yiyorum cnm obez olacam bu gidişle :) tatlı çok seviyom sürekli yiyim :)) ana hamileliğini düşünemiyorum diyor arkadaşlarım :)bendensin bacııı
Oglumda hic belirti yoktu yada daha acemiydim ne bileyimkiminde hiç belirti bile olmuyor.biz çok taktığımız için herşeyi belirti sanıyoruz.adamları da kendimize uydurduk
Aynı benimki de öyle boşa heveslenme diyor hatta gecikmeden adetim 3 gün gecikti hamile değilsin Olcan adet diyorbenim koçiş te tam tersi korunmadığımız zamanlarda bn neye belirti olarak yorsam değidir beynib seninle oyun oynuyor derdi bn heveslenirdim saolsun o hevesimi kırardı her ay bn sana demiştim olurdu:)
Bi hamile olsam kocama çok cektircemakşam yemeği yedik üstüne tatlıyı yedik.saat 10 olmuş benim canım şinitzel çekti kociş tuhaf tuhaf baktı hamileyim sandıkesssinn hamileyimoyyy oooyyy ne kadar isterdim bu bir aş erme olsun.gerçek olsun
erkekler ruhsuzzzzzzzzzz bn kızıyom o zaman sn istemiyon diye ama bnde senin gibi davranırsam bizi kim toparlayacak diyor bir kişi böyle sağlam durması gerekiyor diyor.Benimki boşa um
Aynı benimki de öyle boşa heveslenme diyor hatta gecikmeden adetim 3 gün gecikti hamile değilsin Olcan adet diyor
belli olmaz belki hamileyken ters teper az yersin.yada belki ekşi yicen ayşe çıkacakçok yiyorum cnm obez olacam bu gidişle :) tatlı çok seviyom sürekli yiyim :)) ana hamileliğini düşünemiyorum diyor arkadaşlarım :)
insallah olursun cnm şinitzel ne cnmakşam yemeği yedik üstüne tatlıyı yedik.saat 10 olmuş benim canım şinitzel çekti kociş tuhaf tuhaf baktı hamileyim sandıkesssinn hamileyimoyyy oooyyy ne kadar isterdim bu bir aş erme olsun.gerçek olsun
bnde cnm gece yataktan kaldıracam :)Bi hamile olsam kocama çok cektircem
Benimki istese hemen tup bebek yaptircam bekle biraz belki olur diyorerkekler ruhsuzzzzzzzzzz bn kızıyom o zaman sn istemiyon diye ama bnde senin gibi davranırsam bizi kim toparlayacak diyor bir kişi böyle sağlam durması gerekiyor diyor.
doğru diyorerkekler ruhsuzzzzzzzzzz bn kızıyom o zaman sn istemiyon diye ama bnde senin gibi davranırsam bizi kim toparlayacak diyor bir kişi böyle sağlam durması gerekiyor diyor.
ekşi de çok yiyom denerken eşim ekşi çok tüketiyın bizim kız olur derdi :)belli olmaz belki hamileyken ters teper az yersin.yada belki ekşi yicen ayşe çıkacak
bnmde cnm öyleBen kalkiyom canlar esim arabayi servise goturdu oglumla bende biraz evi toplayayim oglanin odasi bizimnoda curcuna