- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.361
bende gitmem ayrılmam bilgi verriz birbirlerimize allahım o gunleri gösterir insallahdur daha çocukları büyütcez canım.ben gitmem siz de gitmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gitmem ayrılmam bilgi verriz birbirlerimize allahım o gunleri gösterir insallahdur daha çocukları büyütcez canım.ben gitmem siz de gitmeyin
ay canım of canım cekti şimdi analı kızlı yı yapmayı bilmiyim nasıl yapıloıyoGuzel bi kısır yapsaniz malatyaliyim bende bi anali kizlii ohhh
Aboww özür yaa crazybel okuma buralarikıııızz bak neler diyooo Allah'tan hamile değilim mecbur yapıp gönderirdin yoksam küserdim
he allahtan hamiş değiliz bnm şimdi bile cnm çekti hamişkeni düşünemiyorumkıııızz bak neler diyooo Allah'tan hamile değilim mecbur yapıp gönderirdin yoksam küserdim
kaçış yok yapacan artık geç kaldınAboww özür yaa crazybel okuma buralari
he yaa bende düşünemiyorum normalde de böyle durduk yere canım çeker benim olmadık zamanlardahe allahtan hamiş değiliz bnm şimdi bile cnm çekti hamişkeni düşünemiyorum
İçli kofte gibi bulgurla ama bulguru iki kere cekilmis kiymayla yoguruyorsun ama cok yoguruyirsun bulgur kiyma bi avuc sehriye tuz su ic olarak ta kiyma ve sogan kavuruyirsun icli kofteleri yapiyorsun sonra kalan hamurda findikta biraz buyuk yuvarliyorsun sonra salca karabiber ve tuzla hafif koyu sos hazirliyorsun kofteyi icinde hasla koy tabaklaraay canım of canım cekti şimdi analı kızlı yı yapmayı bilmiyim nasıl yapıloıyo
sanal alemde yiyekkaçış yok yapacan artık geç kaldın
Evettttt (Ayyy hamis olsak hepimiz bu ay ne güzel olur
ay keşke yaaa.içimden bir his yine yok diyor ama umudumu kaybetmedim yinede.inşallah oluruz.Ayyy hamis olsak hepimiz bu ay ne güzel olur
bnmde geçen cnm aşure çekti hamilemisin diyorlar:)he yaa bende düşünemiyorum normalde de böyle durduk yere canım çeker benim olmadık zamanlarda
bu zormuş cnm içli köfte bundan basit:)İçli kofte gibi bulgurla ama bulguru iki kere cekilmis kiymayla yoguruyorsun ama cok yoguruyirsun bulgur kiyma bi avuc sehriye tuz su ic olarak ta kiyma ve sogan kavuruyirsun icli kofteleri yapiyorsun sonra kalan hamurda findikta biraz buyuk yuvarliyorsun sonra salca karabiber ve tuzla hafif koyu sos hazirliyorsun kofteyi icinde hasla koy tabaklara
yok bu normal benim deseydinbnmde geçen cnm aşure çekti hamilemisin diyorlar:)
insallah cnm bn daha başlamadım bilene offfffffffffffffffffffffAyyy hamis olsak hepimiz bu ay ne güzel olur
kaybetme umudunu belli olmaz nasip kısmet bu işleray keşke yaaa.içimden bir his yine yok diyor ama umudumu kaybetmedim yinede.inşallah oluruz.
Bir kerede çocuk oluyor seninde olur kuzum inşaallahinsallah cnm bn daha başlamadım bilene offfffffffffffffffffffff
Gecen ay salam sosis yemeyen ben salam canim istedi benim ki tamam sinyaller var demisti ama fossssssyok bu normal benim deseydin
bnde öyle dedim :)))) bn çok yerim cbnm :))9yok bu normal benim deseydin
az kaldı canım bir başlıcan pir başlıcan çok umutluyum sendeninsallah cnm bn daha başlamadım bilene offfffffffffffffffffffff