- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.321
Benim dayimin karisi 47 kili canim 3 cocugu var 3 su 4 aylik ne alaka yaagercekten mi mambiam rahatladim kendimi suclu hissediyodum
gercekten mi mambiam rahatladim kendimi suclu hissediyodum
evet bebegm hem herkes ayni degilms onlarinki nelki kolaydi eskiden ultrasyn mu varmisEvet deseydin nazliyim deseydin ne cekiyor millet onlarin konusmasina bak
kıslaaar üstünüzden dozer mi geçtiBnmde cnm istemiyoer
ins kuzum annemde uzun yola cikamiyo tansyomu var neyazikki..kuzum burun spreyi var eczaciya sole okyanus suyundan ben ondan sikiyorum ayiptr solemesi bian akiyo sonra bitiyo hem iliskiye baslican rahatsz olursun bence al esimede yapiyorym bazen onunda acilio burnuCok sewindim iyi olmana bnde burun tikanikligi ile ugrasiyom cocugum olunca insallah onun akar ne pis seymis burun akmamasi zorlamayla gelmesi
Yarın kursum var bugün hiçbir is yapmıcam ne olduysa geçen eşim bütün evi temizlendi maşallah diyeyim nazar drgmesinkıslaaar üstünüzden dozer mi geçtibu ne uyuşukluk? ben evi süpürdüm sonra da toz alcam silcem balkon yıkancak çamaşır atılcak.yarına iş bırakmak istemiyorum.yarın pineklerim bende
hhhaskim benimm cok tsk ederim seni 1aydir taniyorum cok temiz kalbin var tabi diger kankileriminde Allah size tez zamanda saglikli bebisler versin Allahimin gucune gitmesin ma anne olmk hakkimiz ne anneler var Allahim hasta ellerimi actim sana nolur yardimvimiz olKendini suclama tatlim psikolojin iyi olsun ki o bebege yansir kulagini tika her soyleyene aldirma bosver allah bilsin allah gorsun de cnm bebisimiz insallah senimledir kuzum
tü tü tüüü maşallah maşallahYarın kursum var bugün hiçbir is yapmıcam ne olduysa geçen eşim bütün evi temizlendi maşallah diyeyim nazar drgmesin
Ya arkadasim annem 10 tane dogum yapmis hepsini evde dogurmus hatta ikisinide hic kimse yokmus kendi kesmis gobek bagini falan ama su donem oyle degil maaalesefevet bebegm hem herkes ayni degilms onlarinki nelki kolaydi eskiden ultrasyn mu varmis
Allah bagislasin bbegimm cok sagol Allah yar yardimcin olsunBenim dayimin karisi 47 kili canim 3 cocugu var 3 su 4 aylik ne alaka yaa
benim dayımın karısı o kadar zayıfki ama şuan kaç çocuğu var biliyomusun du bi sayyım 1,2,3,4 ııımmm sanırım 6 canım ben bile sayamıyom karıştırıyom artıkins kuzum annemde uzun yola cikamiyo tansyomu var neyazikki..kuzum burun spreyi var eczaciya sole okyanus suyundan ben ondan sikiyorum ayiptr solemesi bian akiyo sonra bitiyo hem iliskiye baslican rahatsz olursun bence al esimede yapiyorym bazen onunda acilio burnu
bugunleri kaçırma iyi değerlendir cnmben de çok yoruldum yaaa dünü de değerlendiremedik.2 gündür niyetlenip boş geçiyoz
melek masallah bn sadece bulaşıgı yıkadım o kadar diğer işlerim hep duruyokıslaaar üstünüzden dozer mi geçtibu ne uyuşukluk? ben evi süpürdüm sonra da toz alcam silcem balkon yıkancak çamaşır atılcak.yarına iş bırakmak istemiyorum.yarın pineklerim bende
masallah kuzim ins darisi basima sag salim bi bitseydi su bikac ay kpss de calismadim hic bebegin cani sagolsun..kocanada masallah kuzum temizlesim tabi sende calisiyosun yoruluyosunCanım zayıflıklarını bi alakası yok arkadaşım 43 44 kilo anca vardı ikiz bebekleri oldu maşallah
Ay anlamıyorum bu insanları ya
canım ovu günleri 22-28 arasıydı.son 2 gündür boş geçtik.geç çatladıysa eğer kaçırdık bencebugunleri kaçırma iyi değerlendir cnm
var tatlım bnm alerjiden hep cnm ne çekiyom burun tıkanığından allahım kimseye vermesinins kuzum annemde uzun yola cikamiyo tansyomu var neyazikki..kuzum burun spreyi var eczaciya sole okyanus suyundan ben ondan sikiyorum ayiptr solemesi bian akiyo sonra bitiyo hem iliskiye baslican rahatsz olursun bence al esimede yapiyorym bazen onunda acilio burnu
ben de sadece süpürdüm evi topladım gerisi keyfimi bekliyo canımmelek masallah bn sadece bulaşıgı yıkadım o kadar diğer işlerim hep duruyo
bnm de annaannem herşey dogal değil artık. herşey hormonlu o yuzden böyle oldukYa arkadasim annem 10 tane dogum yapmis hepsini evde dogurmus hatta ikisinide hic kimse yokmus kendi kesmis gobek bagini falan ama su donem oyle degil maaalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?