- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.181
Yaaa bu nedir yaaa hepsi bi tuhaflasti yaa herkes tartisyor neden kiinşallah tutmuştur canım.o kadar kahve yaptım içirdim.ama maalesef tartıştık bi konu yüzünden sonra da benim canım istemedi.umarım önceki günden spermler kalmıştır.
bizimki tamamen alakasız insanlar yüzündendi canım.ben tartıştım desem daha doğru olur.sonra da canım istemediYaaa bu nedir yaaa hepsi bi tuhaflasti yaa herkes tartisyor neden ki
gezegenler ters geçiş yapıyor sanırımYaaa bu nedir yaaa hepsi bi tuhaflasti yaa herkes tartisyor neden ki
Bizde dun oyleydikbizimki tamamen alakasız insanlar yüzündendi canım.ben tartıştım desem daha doğru olur.sonra da canım istemedi
amaaan takma boşver.batlar güncel kalsın iyi olur böyle.Bizde dun oyleydik
bu aralar tam yumurtlama günlerindesin sen galiba kaçırma bu günleriBizde dun oyleydik
Evet canim inşallah bende gunasiri istemiyorum. Bundan sonra hergun düşünüyorumbu aralar tam yumurtlama günlerindesin sen galiba kaçırma bu günleri
en iyisi bence.yada tutana kadar her türlüsünü denemek gerek.geçen ay gün aşırı denemiştik kısmet olmadı.inşallah bu ay olurEvet canim inşallah bende gunasiri istemiyorum. Bundan sonra hergun düşünüyorum
Zamani var demekki canim hakkimizda Hayirlisi ayni durumdayız uzulmeKızlar adet oldum yavas yavas gelmeye basladi sasirmadim acikcasi bekliyordum zaten bu ay doktora gitmeyi dusunmuyorum sogan kurunu denicem bide inofolic alicam sadece ne zor islermis her ay duzenli adet olsam isim daha kolay olucak ama boyle cok yipratici adet olamamak bosa giden 2 yil zaman su gibi akip gidiyor
canım üzülme biliyorum çok zor ama hayırlısı olsun.sen elinden geleni yapıyorsun gerisi kısmet.soğan kürünü uygula bencede.ben içiyorum 12 gündür 3 günüm kaldı bitmesine.tadı kötü ama dayanılabilirKızlar adet oldum yavas yavas gelmeye basladi sasirmadim acikcasi bekliyordum zaten bu ay doktora gitmeyi dusunmuyorum sogan kurunu denicem bide inofolic alicam sadece ne zor islermis her ay duzenli adet olsam isim daha kolay olucak ama boyle cok yipratici adet olamamak bosa giden 2 yil zaman su gibi akip gidiyor
iyi canım ne olsun sen? az daha gelen olmasa tek tek rencide edecektim siziSlm kizlarrrr nasilsiniz bigun
kızlar hayırdır yaaa tatile falan mı çıktınız.siz gelince de ben olmayacam görürsünüz siz özleyin beni ohhh hıh
Et cnm et :)) yeni feldim ewe sinavdan dolayi giremedim xnmiyi canım ne olsun sen? az daha gelen olmasa tek tek rencide edecektim sizi
yere gitmiyom kıss burdayım. kendimi özletecektim sizeSn nereyw cnm
Sn nereyw cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?