kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Melek burcun ne bnde cok alinganimm

evet suan bile asiyo yasadklarmi bi ben bi Allah bilir ama bebis gelio ya gerisi bos bide atansam gitsem keske bi isim olsa daha guzel olcak ama sukur Allah hepinizi bebisinize kavusturaun ins
Insallah bebsin saglikla gelir ataman da olur insallah recep aayindayiz recep ayi allahin ayi sen bana bir gel ben sana bin vereyim dedigi ay bol nol dua edin

Merhaba arkdaslar bir sey soracam. ben yarin doktora gitcem. Gitmisken hamile olmadan once yapilmasi gereken testler varmis onlari yaptirayim diyorum. Benim sgk yok ozelde tahmini bunlar ne kadar tutar bir bilgniz var mi

Merhaba arkdaslar bir sey soracam. ben yarin doktora gitcem. Gitmisken hamile olmadan once yapilmasi gereken testler varmis onlari yaptirayim diyorum. Benim sgk yok ozelde tahmini bunlar ne kadar tutar bir bilgniz var mi
yardımcı olmak isterdim ama bi fikrim yok canım.ama hormon testi falan yaptıracaksan adetin 3.günü gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…