- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.061
Okudun muben crazy taktiğini anlamadım desem
Melek burcun ne bnde cok alinganimmyok canım diretmiyorum ikimizde çok istiyoruz çünkü.ama diretmek durumunda kalsam bozulurdum kırılırdım üzülürdüm yaa yapmak istemezdim.çünkü ben karşıdan ilgi göremediğim an soğuyorum herşeyden.baksana burda bile öyleyim hemen küsüyorum
Yaaaaaa sesli guldummm ve halennn gülüyorumyatak şart mı ki kanepe falan
başak canım senin?Melek burcun ne bnde cok alinganimm
ay napam bacııı yatakları yere yakınmış öneride bulundumYaaaaaa sesli guldummm ve halennn gülüyorum
biz baska sehirde yasiyoruz tatlim annemede gidiorumda bizim buralarda sorun olr anneyede gidilirde kaynanadada kalinr es yokkenüzülme canım hamile kaldın ne güzel kayınvalidene neden bırakıyor sürekli annene gitsene birazda
de gidiyorumda kaynanama gidiyorum ama esim oraya birakiyo bide yeni gelinim ya gormeye geliolat beniBende onu tam diyecektim neden hep kaynana ki
Yeni evlisin 5 sene sonra bu konular seni ascak canimbiz baska sehirde yasiyoruz tatlim annemede gidiorumda bizim buralarda sorun olr anneyede gidilirde kaynanadada kalinr es yokken
ayy iyi bakalm agrimamasina sevndm kuzm evet dedim ya sana dun siliklemisse catlamis demektir cnku benimkide koyu degildiinşallah canım ya.benimki de daha da silikleşti bugün ya demekki dün çatladı dimi ya da hiç çatlamadı
Ama yemin ederim koptum canim yaaaay napam bacııı yatakları yere yakınmış öneride bulundum
evet suan bile asiyo yasadklarmi bi ben bi Allah bilir ama bebis gelio ya gerisi bos bide atansam gitsem keske bi isim olsa daha guzel olcak ama sukur Allah hepinizi bebisinize kavusturaun insYeni evlisin 5 sene sonra bu konular seni ascak canim
Özel olmasa nerelisin sorabilirmiyinbiz baska sehirde yasiyoruz tatlim annemede gidiorumda bizim buralarda sorun olr anneyede gidilirde kaynanadada kalinr es yokken
Insallah bebsin saglikla gelir ataman da olur insallah recep aayindayiz recep ayi allahin ayi sen bana bir gel ben sana bin vereyim dedigi ay bol nol dua edinevet suan bile asiyo yasadklarmi bi ben bi Allah bilir ama bebis gelio ya gerisi bos bide atansam gitsem keske bi isim olsa daha guzel olcak ama sukur Allah hepinizi bebisinize kavusturaun ins
esinle hic konustun mu bu konuyu kac yillik evlisin belki duygularni belli etmiyodur belki altinda baska sebep vardirBu yuzden hic icimden gelmiyo arkadasim Hayirlisi artik bi tatil yapayim hic takmayacam
yi anlamadin bebegim durus seklini miben crazy taktiğini anlamadım desem
anladım canım olsun bakalım sabır et ne yapacaksınbiz baska sehirde yasiyoruz tatlim annemede gidiorumda bizim buralarda sorun olr anneyede gidilirde kaynanadada kalinr es yokken
biraz komik sayılırımAma yemin ederim koptum canim yaaa
yardımcı olmak isterdim ama bi fikrim yok canım.ama hormon testi falan yaptıracaksan adetin 3.günü gitmelisinMerhaba arkdaslar bir sey soracam. ben yarin doktora gitcem. Gitmisken hamile olmadan once yapilmasi gereken testler varmis onlari yaptirayim diyorum. Benim sgk yok ozelde tahmini bunlar ne kadar tutar bir bilgniz var mi
inşallah atanırsın canım benimevet suan bile asiyo yasadklarmi bi ben bi Allah bilir ama bebis gelio ya gerisi bos bide atansam gitsem keske bi isim olsa daha guzel olcak ama sukur Allah hepinizi bebisinize kavusturaun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?