- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.101
catlmis bence kuzum degerlendir surwkli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
catlmis bence kuzum degerlendir surwkli
ole bebegm sabrediyorum ilk torunlari sevinmwlwrini beklerdim amaannn canimiz sagolsun ins saglikli dogsun onlara kaka dedirttircem:))saka tabi
koptummmm kuzum alemsin nenimkide bana simdi aci cekince lasiklarim agriyinca of ya diorum kahve icirirken ole demiyodun ama dio ahahahhaOo kocise kahve yaptım iciyor şimdi Nuri Alço gibi hissettim kız kendimi
Degerlendir cnm.bnmEki Görüntüle 1511993 Kızlar düne göre silik
hahaha gaza geliyorum bak.bi kahve de ben yapıyımOo kocise kahve yaptım iciyor şimdi Nuri Alço gibi hissettim kız kendimi
i kislwrimiz olunca aciyo bebegm ama gecio iliskiden sonraCnm zor degildi acimaz mi
Abooo kız yandım desene korkuyoruummkoptumm ben
koptummmm kuzum alemsin nenimkide bana simdi aci cekince lasiklarim agriyinca of ya diorum kahve icirirken ole demiyodun ama dio ahahahha
koptumm ben
koptummmm kuzum alemsin nenimkide bana simdi aci cekince lasiklarim agriyinca of ya diorum kahve icirirken ole demiyodun ama dio ahahahha
Kizlar bebis olur insallah onlar icin cektigimiz zorluklari bi bilselerkoptumm ben
Yap yap hadi kızhahaha gaza geliyorum bak.bi kahve de ben yapıyım
uzum hepimiz hammis olcaz ve topic acicaz hammisler die taktiklo jammisler die acariz ilk heyecanim kurar yine ben hep sizinleym dualarm sizinledoğru yapıyormuşum o zaman sağol canım
tamam bi saat beklicez dimi kahveden sonraYap yap hadi kız
okudum okudumOkudun mu
canım ya sen şimdi en son ne zaman adet oldun adetin ne zaman bitti ve ilişki ne zaman olduk
i kislwrimiz olunca aciyo bebegm ama gecio iliskiden sonra
Oyle mi kız ben yatağı hazırlamıştim dur bekliyim baritamam bi saat beklicez dimi kahveden sonra
ahaha benimkide öyle diyo.bende ne gülmesi aşkım hayal mi görüyon diyomKizlar mesajlari okudukca cok guluyom esim neye gulup duruyon diyi :)
Gülelim kız azcık amaannKizlar mesajlari okudukca cok guluyom esim neye gulup duruyon diyi :)
tabi kız hemen nasıl etkilesin spermcikleri az bekle.başka topikte okumuştum.bak yanlıştan döndürdüm seni az kalsın boşa şeytcektinOyle mi kız ben yatağı hazırlamıştim dur bekliyim bari