- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.081
Terazi cnm bnde cok alindanum ve kuserim :)) seni kendime benzwttim :)başak canım senin?
Slm kizlar nasilsiniz mwlek kumral ada crazybel teknigini denediniz mi
Gorusunce denersin cnm .. Hem bbi de ozlem olunca oootmm iste olurDenemedim maalesef esimle görüşemedik daha
slm canım iyiyim biraz yorgunum bugün sabah başım ağrıyordu çok geçmedi eve gelene kadar.çok şükür ki yedektim.canım o tekniği daha önce yapmıştım ama o zamanlar gebelik düşünmüyordum.şimdi fırsat olmadı denemeye ama ona yakın sayılır denediğim şey.sadece normal yatıyorum yatağın ucunda değil yaniSlm kizlar nasilsiniz mwlek kumral ada crazybel teknigini denediniz mi
Anladim cnm bnde cik yoruldum yarida gorevliyimslm canım iyiyim biraz yorgunum bugün sabah başım ağrıyordu çok geçmedi eve gelene kadar.çok şükür ki yedektim.canım o tekniği daha önce yapmıştım ama o zamanlar gebelik düşünmüyordum.şimdi fırsat olmadı denemeye ama ona yakın sayılır denediğim şey.sadece normal yatıyorum yatağın ucunda değil yanigerisi aynı sayılır
Sağol canım sen nasılsınSlm kizlar nasilsiniz mwlek kumral ada crazybel teknigini denediniz mi
foto at kıııss yapıncaSağol canım sen nasılsın
Crazy tekniği deniycem ben girdim bi ovulasyon testi yapim
ay canım ya iyileşemedin bi türlü.Allah şifa versin.ben de okula gitcem maalesef imza atmaya ooyyy oyAnladim cnm bnde cik yoruldum yarida gorevliyimbnmde gribim hemen hemen gecti biraz halen burun tikanikligi var buna bi cozum bulamadim ;((((
yardımcı olmak isterdim ama bi fikrim yok canım.ama hormon testi falan yaptıracaksan adetin 3.günü gitmelisin
Amannnn rabbim yardimcimz olsun yaaakizlar bi yanlis anlasilma olmis amac su senin ayaklarin dik olcak yani esin ayakta olmasada dik ilcak sonucta anlatabildim mi ayaklarni boynuna dolucaksi. ve bisure icinde kalcak ve kahveyi unutmayin bu teknigi aslinda cocugu olanlar biliomus ben bana bi kisi soledi sanmistim amac su ayklar esinin boynunda birlessin ve o icine daha cok girio ya dik pozisyon oldugundan daha cok ulasiyor hedefe fenciler ve matematikciler mantiksal dusununce uyuyo aslinda yani amac onun illa ayakta olmasi degil senim dik olman ayaklarini boynuna dolaman icinde bi sure kalmasi ve kahveyi unutmayn
Insallah bebsin saglikla gelir ataman da olur insallah recep aayindayiz recep ayi allahin ayi sen bana bir gel ben sana bin vereyim dedigi ay bol nol dua edin
tdk ederim bitaneminşallah atanırsın canım benim
ole bebegm sabrediyorum ilk torunlari sevinmwlwrini beklerdim amaannn canimiz sagolsun ins saglikli dogsun onlara kaka dedirttircem:))saka tabianladım canım olsun bakalım sabır et ne yapacaksın
canım çatlamış galiba.bugünü değerlendircen mi?ay ben çok kararsız kaldım yaa yorgunum
doğru yapıyormuşum o zamankizlar bi yanlis anlasilma olmis amac su senin ayaklarin dik olcak yani esin ayakta olmasada dik ilcak sonucta anlatabildim mi ayaklarni boynuna dolucaksi. ve bisure icinde kalcak ve kahveyi unutmayin bu teknigi aslinda cocugu olanlar biliomus ben bana bi kisi soledi sanmistim amac su ayklar esinin boynunda birlessin ve o icine daha cok girio ya dik pozisyon oldugundan daha cok ulasiyor hedefe fenciler ve matematikciler mantiksal dusununce uyuyo aslinda yani amac onun illa ayakta olmasi degil senim dik olman ayaklarini boynuna dolaman icinde bi sure kalmasi ve kahveyi unutmayn
Oo kocise kahve yaptım iciyor şimdi Nuri Alço gibi hissettim kız kendimicanım çatlamış galiba.bugünü değerlendircen mi?ay ben çok kararsız kaldım yaa yorgunumbi yandan da yapmazsam tüm ay boşa gitcek gibi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?