- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.041
canım bata kaç gün vardı?Kizlar kan testi sonucu 0.13 yani negatif
Ayakta mi ben yanlış mı anladım acaba pozisyonu ya biri beni aydınlatsin kafam karistierkeklerin hoşuna gidiyor o yöntem benim eşimde istiyordu ancak ben istemiyordum birde ayakta olmak pek uygun değil dinimiz açısından canım yavaş ve nazikçe ilişkiye devam edebilirsiniz eşini boş bırakkma salma kendini
hemen anlatiyorum. ozaman ayip olcak ama herkesn affina siginarak anlatyrm bakin simdi ben yatagin uc tarafina yatiyorum ama belime kadar esinizdr ayakta olcak ve siz ayaginizi esinizin boynuna dolucaksiniz ayaginiz dik sekilde olcak yani ole iliskiye girceksiniz ama zorunlu degil hoslanin bu durumdan ki kasmayin kendiniz caniniz aciyabilir cunku ole olunca derine giriyo ya kasiginiz agrayabilir ama geciyo bosaldktn snra icinizde kalsn bisure o arada opun esinizi o opsun sizi ama ayaklar dik ve esiniz cikmadan arkaniza kucuk yastik koysun ciktiktan sonra ayagimi biraz daha havada tuttum sonra biraz abdest almadim anladiniz siz iste ole kuzular bide esime turk kahvesi icirdim yarismaci arkadaslara basarilar diliorum Allahim affet:)) crazybel arkadaşımızın tekniği canımben crazy taktiğini anlamadım desem
yooo canım ben ayakta anlamadım.bence doğru anladıkAyakta mi ben yanlış mı anladım acaba pozisyonu ya biri beni aydınlatsin kafam karisti
Ya bizim yatak yere yakın olanlardan ben ole uca yaşam eşim ayakta kalsa ulaşmak kız seyeyooo canım ben ayakta anlamadım.bence doğru anladık
yatak şart mı ki kanepe falanYa bizim yatak yere yakın olanlardan ben ole uca yaşam eşim ayakta kalsa ulaşmak kız seyenapsam ki
canım yaa benim teste bi baksana önceki sayfalarda bugünü de mi değerlendirmeliyim bi el atıver bacııYa bizim yatak yere yakın olanlardan ben ole uca yaşam eşim ayakta kalsa ulaşmak kız seyenapsam ki
dr ne diyor canım?çok olmuş geçeli ya.kist falan var mıydı?Adeti 16 gun gecti
erkek ayakta olacakmış canımAyakta mi ben yanlış mı anladım acaba pozisyonu ya biri beni aydınlatsin kafam karisti
dr ne diyor canım?çok olmuş geçeli ya.kist falan var mıydı?
evet değer negatif ama çok gecikmiş.eğer bebiş yoksa umarım mevsimsel falandır.Daha doktora gostermedim. Ama nette hep negatif yaziyo
biz yatıcaz eşmiz ayakta hımmm anladım şimdiYa bizim yatak yere yakın olanlardan ben ole uca yaşam eşim ayakta kalsa ulaşmak kız seyenapsam ki
Hmm silik çizgi catlamis doğru yatağa degerlendir tabi ne olur olmazcanım yaa benim teste bi baksana önceki sayfalarda bugünü de mi değerlendirmeliyim bi el atıver bacıı
evet değer negatif ama çok gecikmiş.eğer bebiş yoksa umarım mevsimsel falandır.
doğru diyon aslında çok yorgunum bugün ama dünkü spermler kalmışmıdır ki yaa.sanırım riske atamıcam en iyisi değerlendirmek.yoksa tüm ay gidebilir boşa.Hmm silik çizgi catlamis doğru yatağa degerlendir tabi ne olur olmaz
canım çok yorma bence kendini istesende böyle yorgunken olmaz zaten bence dinlen yarın denersinizdoğru diyon aslında çok yorgunum bugün ama dünkü spermler kalmışmıdır ki yaa.sanırım riske atamıcam en iyisi değerlendirmek.yoksa tüm ay gidebilir boşa.
ama yarına iyice silikleşir kaçırmış olurum malum 24 saat yaşıyor yumurta.canım çok yorma bence kendini istesende böyle yorgunken olmaz zaten bence dinlen yarın denersiniz
sen bilirsin canımama yarına iyice silikleşir kaçırmış olurum malum 24 saat yaşıyor yumurta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?