- 16 Mart 2015
- 139
- 86
- 13
- 41
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.821
canım demekki daha idrarına geçecek kadar yükselmemiş lh hormonun her kişide farklı olabiliyor sabırla beklemeni tavsiye ederim
Bence çıkabilir kanda ihtimal var umutlandirmak istemem ama
Bi de kist oluşmuşta olabilir canim ya
Şimdi dua ettim kızlar hepimiz içinIms ins :) 14 gun nasil sabrettim bilmiyom. Smdik yerimde duramiyom :)
Ims ins :) 14 gun nasil sabrettim bilmiyom. Smdik yerimde duramiyom :)
Şimdi dua ettim kızlar hepimiz için
Amin canım ... haydi mayısta hamile sayımız artsınAminnn..Allah kabul etsin canım.. yüreğine sağlık
Canim biraz bekle istersen bazen uzayabiliyor ben de normaldec30 da olurum ama 35i gormuslugum var... umutlanmak guzel ama hicbir olumlu etkisi yok. Aklindan cikar birkac gun bekle derim bn cnmkızlar yarın adet olmam gerekiyor hiç belirtim yok bugün.. ama sabah yine test yaptım o da negatif çıktı.. ne yorum yapıyorsunuz?? kistimde yok ama anlamadım yaa
Ah canim benim Allah razi olsun tuuum hayir dua sahiplerinden...Aminnn..Allah kabul etsin canım.. yüreğine sağlık
Canim biraz bekle istersen bazen uzayabiliyor ben de normaldec30 da olurum ama 35i gormuslugum var... umutlanmak guzel ama hicbir olumlu etkisi yok. Aklindan cikar birkac gun bekle derim bn cnm
amin inşallah..Amin canım ... haydi mayısta hamile sayımız artsın
Insaallah hamilesindir canım... olumsuz da düşünme o kadarhaklısın canım.. ben olumsuz düşüneyim.. en azından hayal kırıklığı olmaz.. zaten ilk denemede olması da çok zor bir ihtimal yani..
Olumsuz da dusunme Rabb im bilir zamanini... hic belli olmaz ama genel olarak dusunme... baska seylerle dagit aklini... mujden gelecekse gelir zaten canim...haklısın canım.. ben olumsuz düşüneyim.. en azından hayal kırıklığı olmaz.. zaten ilk denemede olması da çok zor bir ihtimal yani..
Insaallah hamilesindir canım... olumsuz da düşünme o kadar
Olumsuz da dusunme Rabb im bilir zamanini... hic belli olmaz ama genel olarak dusunme... baska seylerle dagit aklini... mujden gelecekse gelir zaten canim...
Çok kritik bi noktabir ortasını tutturamadım
Arkadaslar ben yeniyim :)
baska bir konuya yazmistim ama burda cevaplayan olursa cok sevinirm.
Biz 2 aydir cocuk istyoz bu ay adetim 14 gun gecikti. 9. Gun idrar testi yaptim ama negatif. ama hala gecikmeye devam ediyo. Sizce ne yapmaliyim
Kan testi ver cnm
Ben de :)Çok kritik bi noktaben her ay hayal kurarim sonra olmaz aman ne yapıyım hayali bile güzel
o belli olmaz cnm iyi dusun...Kizlar idrar testi yaptim yine negatif. Kesin hamile deglm anlasilan. Olsaydi cikardi cunku. En azindan bi ben kadin doguma gozukeyim allah korusun kist fln olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?