- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.841
Direk kadin dogyma git bnce cnmKomsum hemsire yarin kanimi alip ertesi gune sonucumu getirirmis. Biraz daha beklicez mecbur
Direk kadin dogyma git bnce cnm
Selam kızlar disardaydik bugun donerken nöbetçi eczane bulup test alayim dedm prodektor marka varmis birtek aldim ustunde adet gecikmesinden 4 gun once sonuc yaziyordu bi hevesle yaptim ucuk bi renkte cikti cizgi diger teste gore birazcik daha belirgin ama yinede cok silik benim anlamadigim bu gerizekali test 4 gun onceden anlayabiliyorsa neden bu kadar silik cizgi beklenen adet tarihi sali iki gun var biraz daha koyu cikmasi gerekmezmiydi bel agrim devam ediyor herhan adet olucak gibiyim testin kagidinda cizginin rengi cok acik olsada test pozitif dir yaziyor esimde negatif bence diyor kan testi yaptir dedi burda iki hastane var biri devlet digeri özel tahlillere para almiyorlar normalde doktor gonderirse yarin arayip sorucam gidip kendi istegimle tahlil yaptirabilirmiyim diye doktor istemeden tahlil yapiyorlarmi bilmiyorum
Bitti benim şükür. Sen Yapma belki hamissindirAyyy bende yeni basladimmmm(( bbi odayi yaptim dinleniyom. Birazdan diger odaya baslicam :)
buradayım canımmmKizlar nerdesiniz
iyyim canım sen nasılsın.ohh ne güzel bitmiş darısı bana.dinlen kuzuuu kahve yap kendineTemizlik yaptım şekerler öf çok yoruldum
Nasılsıniz bakim
Bitti benim şükür. Sen Yapma belki hamissindir
1 saate çıkıyor 25 tl bizim burda canım ay git yaptir kız nasıl dayaniyorsunArkadaslar ozelde kan testini kaca yapiyorlar ve kac saatte cikiyor.
Acim yahu yemek de yokiyyim canım sen nasılsın.ohh ne güzel bitmiş darısı bana.dinlen kuzuuu kahve yap kendine
Geçmiş olsun canım viks falan denedin miBne yeni oturdum cok yoruldum kizlar burun tikanikligi yasiyorum halen koku almiyorum off of
dinlen canııımm. yormayın yaw bu kadar kendinizi az rahat bırakın eviBne yeni oturdum cok yoruldum kizlar burun tikanikligi yasiyorum halen koku almiyorum off of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?