• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ben gecirdim canim yumurtanin dollendikten sonra rahime degilde tuplerde buyumesi tehlikeli bi durum ama senin ki erken kesfedildigi icin korkma ama sonuna kadar bekle kanaman olmadigi agirinin olmadigi surece bekle derim hayirli olsun kuzum
kanamam oldu bebegm ama faxla degildi ben yerlesme dedm ama acaba foktr hakli mi sancim cok fazla canim cok napmalym cok gecmis olsun

bi hamişimiz daha var galiba:KK33: beyazbulut tebrikler canım darısı başımıza:anneadayı:
Daha belli degil bisey tatlim gelip gidip teste bakiyorum gorunuyor ve hemen cikti ama tamamen gorunmeden hamileyim diyemiyorum canim korkuyorum yarin nobetci eczane uzakta degilse tekrar alip pazartesi sabah yapicam insallah koyulasir

daha krseye var demi canim erken degil mi esim gelcek onsuz gitmek istemyrm sag salim gelse ck duygusalm aglyrm kimseye sancimi anlatamytm
Canim bence ilk basta kan testini tekrarlat saglikli yukseliyormu diye keseye evet var 5 haftadan once gorunmez saniyorum hatta bazen daha gec gorunuyor cok sancin varsa git bir daha doktora ama acile degil bi kadin doguma git

sağol canım.sen doktora bakma gıı onlar hep umut vermek istemiyolar ondan öyle konuşuyorlar.bebişin seninle inşallahhh
sagol canim brnim inss darisi hepinizin basina inss hamile oldugum kesinlessim iliski sirasnda neler yaptgmi anlatvam terbyesiz olcak ama o sekildede tuttuguna inaniyorum ve canli kalmis

sagol canim brnim inss darisi hepinizin basina inss hamile oldugum kesinlessim iliski sirasnda neler yaptgmi anlatvam terbyesiz olcak ama o sekildede tuttuguna inaniyorum ve canli kalmis
inşallah kesinleşecek canım.sen kendine dikkat et ve rahat ol yeter.canım yaa şimdi anlatsan olmazmıııı malum yumurtlama günlerimdeyim:eek::KK33:

canlarım nabersiniz? bugün gittim dra kist yok dedi:KK71:yumurtaların gayet normal çalışıyor dedi:KK71:tahlil sonuçlarını gösterdim böyle olduğunu sanmıyorum bu sonuçlarda bir yanlışlık var dedi adetin 3.günü gel tekrarlıyalım testi dedi.bu kadar normalken ilaç falan vermem sana dedi:KK33:aayyy kime inancağımı şaşırdım.ama dra güvenmeliyim sanırım çünkü iyi bir doktor.gülay karadaş balkaş.ayrıca soğan kürünün işe yaradığını düşünüyorum:KK73:
çok sevindim cnm ya gözün aydın kardeşim

süpermis cnm bnm diğer doktor ne demişti hatırlayamadım
canım önceki dr sol tarafta polikistik görünüm var demişti.fsh prolaktin yüksek çıkmıştı.bu dr gayet iyi herşey dedi.tahlilleri tekrarlıcak.sağol canım benim.sanırım soğan kürü mucizesi yaşıyorum

cnm
daha krseye var demi canim erken degil mi esim gelcek onsuz gitmek istemyrm sag salim gelse ck duygusalm aglyrm kimseye sancimi anlatamytm
kese 1500 olunca gözukur daha erken ama sen pazartesi kadın doğumcuya kesinlikle git sancın varmış madem geciktirme cnm

iyiyim canım mutlu ve umutlu.rahatlık çöktü üzerime:KK48:gezdik dolaştık bugün kafamı dağıttım.sen nasılsın canım
halen hastayım cnm ya çok kötü balgam söküyorum yeşil renk ilaçt kulanmak istemiyorum çok ilac kulanmıstım bunlardan dolayı geçmişti ama tekrar grip olunca tekrar başladı napacam bilmiyorum

halen hastayım cnm ya çok kötü balgam söküyorum yeşil renk ilaçt kulanmak istemiyorum çok ilac kulanmıstım bunlardan dolayı geçmişti ama tekrar grip olunca tekrar başladı napacam bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım yaa.ben tylolhotla iyileşiyorum grip olunca.bide vicks tabi elimden düşmüyor.sürekli sıvı tüket ama çok sıcak değil ılık iç canım daha iyi oluyo.limonu tuzla ye bol bol.meyve ye sebze ye sürekli.

çok geçmiş olsun canım yaa.ben tylolhotla iyileşiyorum grip olunca.bide vicks tabi elimden düşmüyor.sürekli sıvı tüket ama çok sıcak değil ılık iç canım daha iyi oluyo.limonu tuzla ye bol bol.meyve ye sebze ye sürekli.
denemediği şey kalmadı cnm bnm burnum akmadığı için geniz akıntısı olutor o da bronşüte ceviriyor

denemediği şey kalmadı cnm bnm burnum akmadığı için geniz akıntısı olutor o da bronşüte ceviriyor
o kötü işte.sürekli dışa atmaya çalışmalısın burundan değilse de ağızdan balgam olarak.zaten balgam çıktıkça rahatlıyor insan.

Back