• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

ewet cnm ama zor çıkıyor :KK43: antibiyotik kullanmak istemiyorum artık çok sıkıldım melek ya..
grip çok zor hastalık basit gibi görünüyor ama.canım şey denedin mi sıcak suya vicks at kafana havlu kapat kokusunu çek burnuna buharla.o zaman akıyo burun istesen de tutamıyosun:KK48:

Cabuk gel bzi aydinlat bu bir bu ay olmayanlar gelecek regl gunlerini yazalim
Benim 15 Mayıs

evet kahverngiydi ama gevti sancimda var tamam kuzular pzt doktora gidiyorum ve hemen size soluyrm ins dis gebelik degldir bu doktorlar benden ne istio hep gozumu korkutuyo..
hemen anlatiyorum. ozaman ayip olcak ama herkesn affina siginarak anlatyrm bakin simdi ben yatagin uc tarafina yatiyorum ama belime kadar esinizdr ayakta olcak ve siz ayaginizi esinizin boynuna dolucaksiniz ayaginiz dik sekilde olcak yani ole iliskiye girceksiniz ama zorunlu degil hoslanin bu durumdan ki kasmayin kendiniz caniniz aciyabilir cunku ole olunca derine giriyo ya kasiginiz agrayabilir ama geciyo bosaldktn snra icinizde kalsn bisure o arada opun esinizi o opsun sizi ama ayaklar dik ve esiniz cikmadan arkaniza kucuk yastik koysun ciktiktan sonra ayagimi biraz daha havada tuttum sonra biraz abdest almadim anladiniz siz iste ole kuzular bide esime turk kahvesi icirdim yarismaci arkadaslara basarilar diliorum Allahim affet:))

evet kahverngiydi ama gevti sancimda var tamam kuzular pzt doktora gidiyorum ve hemen size soluyrm ins dis gebelik degldir bu doktorlar benden ne istio hep gozumu korkutuyo..
hemen anlatiyorum. ozaman ayip olcak ama herkesn affina siginarak anlatyrm bakin simdi ben yatagin uc tarafina yatiyorum ama belime kadar esinizdr ayakta olcak ve siz ayaginizi esinizin boynuna dolucaksiniz ayaginiz dik sekilde olcak yani ole iliskiye girceksiniz ama zorunlu degil hoslanin bu durumdan ki kasmayin kendiniz caniniz aciyabilir cunku ole olunca derine giriyo ya kasiginiz agrayabilir ama geciyo bosaldktn snra icinizde kalsn bisure o arada opun esinizi o opsun sizi ama ayaklar dik ve esiniz cikmadan arkaniza kucuk yastik koysun ciktiktan sonra ayagimi biraz daha havada tuttum sonra biraz abdest almadim anladiniz siz iste ole kuzular bide esime turk kahvesi icirdim yarismaci arkadaslara basarilar diliorum Allahim affet:))
Yaaa hayirlisi ama crazybel dert ortagim bu secim ayagina kocisi goremiyorum ki :mad::mad:

Yaaa hayirlisi ama crazybel dert ortagim bu secim ayagina kocisi goremiyorum ki :mad::mad:
ayy sorma bebegm bende anlamadim bi gun olunca denk gelince oluyo iste Allahim istesin yeterki biliyonuz bu ay hic umudum yoktu diger aylar okadar bekliodmki hep husran bu ay sok oldum kader arkadsm benm bende ck ozledm aglym yani sag salim bi gelsin baska sehirde benimki seninkide gidiyo mu baska sehire sorma bu secimin faturasi hep bize patliyo sonucta odulde vermiolar

biraz daha yazmasan gebertecektim seni kıss burda bekliyos senin söyleyeceğini ona göre şeytcez herhalde nerde kaldın:KK70:sağol canımcım deniycem.rahat ol bi lütfeenn inşallah sağlıklıdır gebeliğin

Kız crazy ben bu kadar esnek değilim yahu:KK71::confused: neyse bi deniycem bakim ...
Kızlar bu ay bunu deniyoruz hadi bakım hobaa
:KK8:

y
biraz daha yazmasan gebertecektim seni kıss burda bekliyos senin söyleyeceğini ona göre şeytcez herhalde nerde kaldın:KK70:sağol canımcım deniycem.rahat ol bi lütfeenn inşallah sağlıklıdır gebeliğin
yoktum kuzum kaynanamdayim ya yazamiyorum pek ins bebegm sagliklodir..ims solediklerimde ise yarar buyuklerden duymustum bende

Selam kizlar nasilsiniz bakalim ben de akinti cogaldi belimde hafif agrilar var insallah bunlar adet belirtisi değildir

Back