- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.701
Bana dabanada soyle cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana dabanada soyle cnm
grip çok zor hastalık basit gibi görünüyor ama.canım şey denedin mi sıcak suya vicks at kafana havlu kapat kokusunu çek burnuna buharla.o zaman akıyo burun istesen de tutamıyosunewet cnm ama zor çıkıyor antibiyotik kullanmak istemiyorum artık çok sıkıldım melek ya..
Aynen öyle çok merak ettimcrazybel bence hemen gelip bizi topluca aydınlatmalısın canımmm
bende yaa.kesin deneyecem umarım gelip söyler bugün, tam yumurtlama günlerimdeyim kaçırmak istemiyorumAynen öyle çok merak ettim
Kahverengimsi bi kanama olur ara ara okur sancisi olur canim korkma ama sancin fazlalasirsa mutlaka gitmen gerekkanamam oldu bebegm ama faxla degildi ben yerlesme dedm ama acaba foktr hakli mi sancim cok fazla canim cok napmalym cok gecmis olsun
benim 11 mayısCabuk gel bzi aydinlat bu bir bu ay olmayanlar gelecek regl gunlerini yazalim
Benim 15 Mayıs
Yaaa hayirlisi ama crazybel dert ortagim bu secim ayagina kocisi goremiyorum kievet kahverngiydi ama gevti sancimda var tamam kuzular pzt doktora gidiyorum ve hemen size soluyrm ins dis gebelik degldir bu doktorlar benden ne istio hep gozumu korkutuyo..
hemen anlatiyorum. ozaman ayip olcak ama herkesn affina siginarak anlatyrm bakin simdi ben yatagin uc tarafina yatiyorum ama belime kadar esinizdr ayakta olcak ve siz ayaginizi esinizin boynuna dolucaksiniz ayaginiz dik sekilde olcak yani ole iliskiye girceksiniz ama zorunlu degil hoslanin bu durumdan ki kasmayin kendiniz caniniz aciyabilir cunku ole olunca derine giriyo ya kasiginiz agrayabilir ama geciyo bosaldktn snra icinizde kalsn bisure o arada opun esinizi o opsun sizi ama ayaklar dik ve esiniz cikmadan arkaniza kucuk yastik koysun ciktiktan sonra ayagimi biraz daha havada tuttum sonra biraz abdest almadim anladiniz siz iste ole kuzular bide esime turk kahvesi icirdim yarismaci arkadaslara basarilar diliorum Allahim affet:))
ayy sorma bebegm bende anlamadim bi gun olunca denk gelince oluyo iste Allahim istesin yeterki biliyonuz bu ay hic umudum yoktu diger aylar okadar bekliodmki hep husran bu ay sok oldum kader arkadsm benm bende ck ozledm aglym yani sag salim bi gelsin baska sehirde benimki seninkide gidiyo mu baska sehire sorma bu secimin faturasi hep bize patliyo sonucta odulde vermiolarYaaa hayirlisi ama crazybel dert ortagim bu secim ayagina kocisi goremiyorum ki
biraz daha yazmasan gebertecektim seni kıss burda bekliyos senin söyleyeceğini ona göre şeytcez herhalde nerde kaldınsağol canımcım deniycem.rahat ol bi lütfeenn inşallah sağlıklıdır gebeliğinevet kahverngiydi ama gevti sancimda var tamam kuzular pzt doktora gidiyorum ve hemen size soluyrm ins dis gebelik degldir bu doktorlar benden ne istio hep gozumu korkutuyo..
hemen anlatiyorum. ozaman ayip olcak ama herkesn affina siginarak anlatyrm bakin simdi ben yatagin uc tarafina yatiyorum ama belime kadar esinizdr ayakta olcak ve siz ayaginizi esinizin boynuna dolucaksiniz ayaginiz dik sekilde olcak yani ole iliskiye girceksiniz ama zorunlu degil hoslanin bu durumdan ki kasmayin kendiniz caniniz aciyabilir cunku ole olunca derine giriyo ya kasiginiz agrayabilir ama geciyo bosaldktn snra icinizde kalsn bisure o arada opun esinizi o opsun sizi ama ayaklar dik ve esiniz cikmadan arkaniza kucuk yastik koysun ciktiktan sonra ayagimi biraz daha havada tuttum sonra biraz abdest almadim anladiniz siz iste ole kuzular bide esime turk kahvesi icirdim yarismaci arkadaslara basarilar diliorum Allahim affet:))
Kız crazy ben bu kadar esnek değilim yahu neyse bi deniycem bakim ...evet kahverngiydi ama gevti sancimda var tamam kuzular pzt doktora gidiyorum ve hemen size soluyrm ins dis gebelik degldir bu doktorlar benden ne istio hep gozumu korkutuyo..
Deli kız töbe töbe maça çıkacak taktik bekliyorbiraz daha yazmasan gebertecektim seni kıss burda bekliyos senin söyleyeceğini ona göre şeytcez herhalde nerde kaldınsağol canımcım deniycem.rahat ol bi lütfeenn inşallah sağlıklıdır gebeliğin
yoktum kuzum kaynanamdayim ya yazamiyorum pek ins bebegm sagliklodir..ims solediklerimde ise yarar buyuklerden duymustum bendebiraz daha yazmasan gebertecektim seni kıss burda bekliyos senin söyleyeceğini ona göre şeytcez herhalde nerde kaldınsağol canımcım deniycem.rahat ol bi lütfeenn inşallah sağlıklıdır gebeliğin
Inşallah canım ama gebelikte de adet belirtisi yasiyormussun öyle diyorlatlrSelam kizlar nasilsiniz bakalim ben de akinti cogaldi belimde hafif agrilar var insallah bunlar adet belirtisi değildir
ay napam bacııı yumurtlama yaklaşıyor her taktik hayati önem taşıyorDeli kız töbe töbe maça çıkacak taktik bekliyor