• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

yok canim olmadim doktof bunyemin kaldiramayacgni soledi..dun aksam doktora gittim hastalaninca betahcg 40kusur mi ne cikmis dis gebelik olabilirmis beklememoz gerekiyomus o nedemekk ki ck uzuldm
Nasil dis gebelik olurmus xnm acildeki mi dedi acildeki dediyse takma cnm bn xok.mutlu oldum hamis oldugunu duyunca yarin tekrar test yaptr kan testi iki katina cijarsa korkma cnm

İkinci cizgi azda olsa bellin testinde cikar cnm saliyi bekleme kan testi yaptir
Ilk 5 dakikada cikti test kurudukca biraz daha belli oldu kanda belli olur biliyorumda iste sifiri gorucem diye korkuyorum oyuzden adet gunume kadar beklicem en azindan yoksa adet olurum daha az husran olur

Ilk 5 dakikada cikti test kurudukca biraz daha belli oldu kanda belli olur biliyorumda iste sifiri gorucem diye korkuyorum oyuzden adet gunume kadar beklicem en azindan yoksa adet olurum daha az husran olur
İnsallah hamis haberini aliriz o zmn gebelik testin varsa her gun yap koyulasacakmi cizgi ona bak cnm

Canim dis gebelik kesenin rahme degil yumurtaliga yerlesmesi demek uzme kendini bekle bikac gun sonra tekrarla testi neden fenalastin peki noldu
camasit seriyodum kurutmaligabian kaskati kesildim kasiklarim agridi belim tutuldu hareket edemedim okadar buyuk sanciydiki kaynanamdaym die is goryrm belki ogrendiler diye yormazlar artk

Nasil dis gebelik olurmus xnm acildeki mi dedi acildeki dediyse takma cnm bn xok.mutlu oldum hamis oldugunu duyunca yarin tekrar test yaptr kan testi iki katina cijarsa korkma cnm
gercekten mi mambia canimmm ciddi misin evet acildeki soledi ayy ck mutlu oldum dis gebeyim sandm adam ole herksn icnde soleynce inanmiyaym mi darisi basina gulum

dra gitmiştim en son solda polikistik görünüm var dedi canım.sağ normalmiş.test yaptı fsh yüksek çıktı lh gayet düşük e2 16 düşük çıktı.ilaç yazdı almadım.yarın başka dra gitcez inşallah iyi sonuç alırım.çoook sevindim canım sanmıyorum testlerin yanlış çıktığını.inşallah bebişin seninle inanıyorum.bu arada bu ay ovulasyon testine başladım.şimdi bende solda polikistik çıktıya etkiler mi ovulasyon testlerini.yani yanlış mı çıkar?
canım ilaçlarını al kullan ben ihmal ettim 2 ay kullanmadım olur belki dedim şimdi çok pişmanım bence doktor ne diyorsa yap bebek olur nasılsa bizim sağlığımız daha önemli

sagol kumral adamda dun biraz fenalasinca aksam doktora goturduler beni soledim bende betahcg 40kusurmus doktor dis gebelik olabilir bekleyelim dedi o nedemek ya cok uzuldumm bekliorm merakla
Ben gecirdim canim yumurtanin dollendikten sonra rahime degilde tuplerde buyumesi tehlikeli bi durum ama senin ki erken kesfedildigi icin korkma ama sonuna kadar bekle kanaman olmadigi agirinin olmadigi surece bekle derim hayirli olsun kuzum

günaydın arkidaşlarım içimizde 2 tane hamiş var hayırlı olsun inşlh ikiniz içinde biz bebek olayını ertelemiştik ilaca başladım ben korunacağız artık ancak canım hiç ilişki istemiyor hastalığımdan dolayı mı nedir bilemedim kardeş kardeş takılıyoruz eşimle :KK48: bende günlerimi oruçlu geçiriyorum malum recep ayındayız havalarda hafif serin kolay oluyor ramazana hazırlık mahiyetinde oluyor ayrıca kadrolar açıklandı kızlarr iibf ye yine çok az kadro gelecek ben haziranda yine atanamayacağım ptt yi bekliyorum ancak oda birtürlü açılmıyor 85 puanla 2016 kpss ye hazırlanmak çok zoruma gidecek umutsuz olmak istemiyorum rızkı verecek olan Allah telaş yapma diyorum kendime ama nefsim söylenmeye devam ediyor bazen çok çıkmazda hissediyorum kendimi

günaydın arkidaşlarım içimizde 2 tane hamiş var hayırlı olsun inşlh ikiniz içinde biz bebek olayını ertelemiştik ilaca başladım ben korunacağız artık ancak canım hiç ilişki istemiyor hastalığımdan dolayı mı nedir bilemedim kardeş kardeş takılıyoruz eşimle :KK48: bende günlerimi oruçlu geçiriyorum malum recep ayındayız havalarda hafif serin kolay oluyor ramazana hazırlık mahiyetinde oluyor ayrıca kadrolar açıklandı kızlarr iibf ye yine çok az kadro gelecek ben haziranda yine atanamayacağım ptt yi bekliyorum ancak oda birtürlü açılmıyor 85 puanla 2016 kpss ye hazırlanmak çok zoruma gidecek umutsuz olmak istemiyorum rızkı verecek olan Allah telaş yapma diyorum kendime ama nefsim söylenmeye devam ediyor bazen çok çıkmazda hissediyorum kendimi
MaşAllah kiz sana bu gidisle Allah senin de dualarini kabul edecek inşAllah canim...

gercekten mi mambia canimmm ciddi misin evet acildeki soledi ayy ck mutlu oldum dis gebeyim sandm adam ole herksn icnde soleynce inanmiyaym mi darisi basina gulum
Acildeki anlamaz cnm korkma yorma kendini cnm is yap kaynanan yapsin agir kaldiema yat nie camasir seriyon koru kendini yarin tekrar git doktora kan testi yaptir iki kati olursa hic korkma pazarteside kadin dogumcuya git cnm folik asit iciyordun demi

Vgunaydin kuzum insallah atanirsin insallah kistin erir insallah bebisin olur bnde oruca baslayacam gripten kurtuluncs allah kabul etsin cnm bnm

Anladim folik asit iciyorsun demi
Hayir canim icmiyorum klomenle birlikte inifolic vermisti doktor icinde folicasitte varmis ama ictim bitti evde vardi icmeye basliyim ozaman
İnsallah hamis haberini aliriz o zmn gebelik testin varsa her gun yap koyulasacakmi cizgi ona bak cnm
malesef canim evde testtim yok bugun alabilirsem alirim yarin malum pazar alamazsamda pazartesi artik

Nap
Hayir canim icmiyorum klomenle birlikte inifolic vermisti doktor icinde folicasitte varmis ama ictim bitti evde vardi icmeye basliyim ozaman
malesef canim evde testtim yok bugun alabilirsem alirim yarin malum pazar alamazsamda pazartesi artik
tin cnm aldin mi testy

Back