- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.661
s.a canım napıyorsun bakalım dinlendin mi bugünSlm kizlar nasilsiniz napiyorsunuz bakalim ya eskisi gibi nie girniyorsunuz girin Kader arkadaslarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
s.a canım napıyorsun bakalım dinlendin mi bugünSlm kizlar nasilsiniz napiyorsunuz bakalim ya eskisi gibi nie girniyorsunuz girin Kader arkadaslarim
Dinlendim cnm ama halwn kotuyum visanne ile ilgili bilgi vermistim okumadin galibas.a canım napıyorsun bakalım dinlendin mi bugün
ne yazdın ki görmedim galibaDinlendim cnm ama halwn kotuyum visanne ile ilgili bilgi vermistim okumadin galiba
canım çıkmayabilir.geç döllenme olabilir
Adetin e daha var canım ama çıkmayabilir
Hapi aksamlari ic ve ayni saattene yazdın ki görmedim galiba
Allahim istedikten sonra olur yas kac sennnin cn ve esininpazartesi salı olmam gerekiyor.. ay bilemiyorum ya ama çok merak ediyorum.. eğer olursa gerçekten kader kader kader dicem.. çünkü dr direk aşılama yapalım doğal yolla zaman kaybetme demişti..
öyle yapıyorum canım sağolHapi aksamlari ic ve ayni saatte
Allahim istedikten sonra olur yas kac sennnin cn ve esinin
lh hormonun yavaş yavaş yükselir canım önce kanda yükselir sonra idrara geçer o yüzden testinin koyulluğu günden güne değişirhımm.. pazartesi adet tarihim aslında ama anlamadığım bir şey var.. bugün negatif çıkan test pazartesi nasıl pozitif çıkabilir ?
sağol canım.sen doktora bakma gıı onlar hep umut vermek istemiyolar ondan öyle konuşuyorlar.bebişin seninle inşallahhhyok kuzum etkilemiyomis ama hergun ayni saatte yaoman gerekiyomus cok gecmis olsun
canım bugün başka dra gittim yumurtaların gayet normal çalışıyor kist de yok dediicanım ilaçlarını al kullan ben ihmal ettim 2 ay kullanmadım olur belki dedim şimdi çok pişmanım bence doktor ne diyorsa yap bebek olur nasılsa bizim sağlığımız daha önemli
ahh ne güzel maaşallah ozaman çok sevindimcanım bugün başka dra gittim yumurtaların gayet normal çalışıyor kist de yok dedii
Malesef canım alamadım pazartesiye kaldı yada yarim nobetci eczaneden alicam hem diyorum bir iki gun daha gecmis olsun varsa daha net cikar yoksa zaten adeti beklicezNap
tin cnm aldin mi testy
Hormoni henuz idrara gecmediyse negatif cikar hormon pazartesiye kadar artar varsa gebelik cikar bende dun ogleden sonra test yaptim negatif cikti bu sabah ilk idrarla yaptim golge seklinde cikti ikinci cizgi benimde sali olmam laziim pazartesi yada sali tekrarlicam testi varsa koyulasicaktir zatenhımm.. pazartesi adet tarihim aslında ama anlamadığım bir şey var.. bugün negatif çıkan test pazartesi nasıl pozitif çıkabilir ?
daha krseye var demi canim erken degil mi esim gelcek onsuz gitmek istemyrm sag salim gelse ck duygusalm aglyrm kimseye sancimi anlatamytmBence bikac gun sonra doktora git canım keseyi gorursunuz en azindan icin rahat eder