kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

pazartesi salı olmam gerekiyor.. ay bilemiyorum ya ama çok merak ediyorum.. eğer olursa gerçekten kader kader kader dicem.. çünkü dr direk aşılama yapalım doğal yolla zaman kaybetme demişti..
Allahim istedikten sonra olur yas kac sennnin cn ve esinin

hımm.. pazartesi adet tarihim aslında ama anlamadığım bir şey var.. bugün negatif çıkan test pazartesi nasıl pozitif çıkabilir ?
lh hormonun yavaş yavaş yükselir canım önce kanda yükselir sonra idrara geçer o yüzden testinin koyulluğu günden güne değişir

canlarım nabersiniz? bugün gittim dra kist yok dediyumurtaların gayet normal çalışıyor deditahlil sonuçlarını gösterdim böyle olduğunu sanmıyorum bu sonuçlarda bir yanlışlık var dedi adetin 3.günü gel tekrarlıyalım testi dedi.bu kadar normalken ilaç falan vermem sana dediaayyy kime inancağımı şaşırdım.ama dra güvenmeliyim sanırım çünkü iyi bir doktor.gülay karadaş balkaş.ayrıca soğan kürünün işe yaradığını düşünüyorum

Gebelik
hımm.. pazartesi adet tarihim aslında ama anlamadığım bir şey var.. bugün negatif çıkan test pazartesi nasıl pozitif çıkabilir ?
Hormoni henuz idrara gecmediyse negatif cikar hormon pazartesiye kadar artar varsa gebelik cikar bende dun ogleden sonra test yaptim negatif cikti bu sabah ilk idrarla yaptim golge seklinde cikti ikinci cizgi benimde sali olmam laziim pazartesi yada sali tekrarlicam testi varsa koyulasicaktir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…