kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

kızlaaar yine kayboldunuz bi boş bırakmaya gelmiyor sizi haa.herkeslerin işi var sanırımmm

Hadi bakalım hayırlısı. .. ben de iyiyim canım sadece yorgunluk var hep uyumak istiyorum haftasonu da çalışınca zor oluyor
sorma yaa o yorgunluk ben de hep var kendimi bildim bileliuykuya doyamıyorum bide.yarın görüşürüz canım ben kaçtım uykum tavan yaptı

Ohh Ohh hamis var crazy canın inşaallah ayy çok sevindim
sagol kumral adamda dun biraz fenalasinca aksam doktora goturduler beni soledim bende betahcg 40kusurmus doktor dis gebelik olabilir bekleyelim dedi o nedemek ya cok uzuldumm bekliorm merakla

yok kuzum etkilemiyomis ama hergun ayni saatte yaoman gerekiyomus cok gecmis olsun

canımm bariz var yani ayyy çok şükür bi arkadaşımız hamişşşş.darısı başımıza.bu arada sen tedavi falan oldun mu canım polikistik over için?
yok canim olmadim doktof bunyemin kaldiramayacgni soledi..dun aksam doktora gittim hastalaninca betahcg 40kusur mi ne cikmis dis gebelik olabilirmis beklememoz gerekiyomus o nedemekk ki ck uzuldm

Bence be gelmis bu cizgiler gayet net hayirli olsun tatlim nasipten itesi yok rabbim ol dediyseolur
sagol kuzum ins hamilesindir testini yukle bi..ben dun fenalastm doktora gittim betahcg 40kusur cikti doktor dis gebelik olabilor bekleyelm dedi cok uzgunum o ne demekki nie ope oldu

sagol kuzum ins hamilesindir testini yukle bi..ben dun fenalastm doktora gittim betahcg 40kusur cikti doktor dis gebelik olabilor bekleyelm dedi cok uzgunum o ne demekki nie ope oldu
Canim dis gebelik kesenin rahme degil yumurtaliga yerlesmesi demek uzme kendini bekle bikac gun sonra tekrarla testi neden fenalastin peki noldu

Ben testi salı gunu tekrar yapicam ozaman yuklerim emin degilim su anda beklemedeyim hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…