kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

ayyy canım benim inşlh hamilesindir ilişkilerden sonra adet gördün mü sabah ilk idrarınla bir test daha yap bakalım ne çıkacak

kızzzzzzzz hamilesin sennn ayy çok sevindim bu kadar koyu çıkması imkansız yoksa hemen kan ver bence hangi zamanlarda yaptın bunları
iki gun onve sabah olanida dun yaptim hemen kontur aldim size yazdim kuzum kan veremem esim gelmeden kuzum yanimda para yok hem kaynanamlardanda cikamam soledim esim erken gelmeye caliscak ama yine 5gunu bulurmus

bence de canımmm hamilesin testler onu gösteriyor..ama anlamadım şimdi senin adetin geçti mi geçmeden mi yaptın?
yokkuzum gecmedi daha son adetimin baslangic tarihi 28mart ama ben pkoluyum 35gun fln da suruyo..ama adetm kisa surmustu ve adetmden hemen sonraki iliskimde tuttu hesaplarima gore cunku kacirmistim hatirliyo musinuz hatta sonrada esimden ayrildim

yokkuzum gecmedi daha son adetimin baslangic tarihi 28mart ama ben pkoluyum 35gun fln da suruyo..ama adetm kisa surmustu ve adetmden hemen sonraki iliskimde tuttu hesaplarima gore cunku kacirmistim hatirliyo musinuz hatta sonrada esimden ayrildim
hayırlısı olsun inşlh arkadaşım inşlh hamilesindir belirtilerin varmı bulantı falan

ins
hayırlısı olsun inşlh arkadaşım inşlh hamilesindir belirtilerin varmı bulantı falan
canim hep birlikte ins..gogsum agriyo ve cok sicakmisim ole diyolar atesin mi var diyolar yoo diorum simsicaksin diolarkesin hastasin ama ben hasta degilim hapsirmym burnm akmiyo yani

ins

canim hep birlikte ins..gogsum agriyo ve cok sicakmisim ole diyolar atesin mi var diyolar yoo diorum simsicaksin diolarkesin hastasin ama ben hasta degilim hapsirmym burnm akmiyo yani
Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin inşlh kareşim Allah nasılda büyük her an ve daima bizimle beraber inşlh eşine hayırlı haberler verirsin şimdiden hayırlı olsun bebeğin huzur mutluluk getirsin yuvanıza

y
canım belkide adetin geçti sen bilmiyorsun pkolu olduğun için farkedememiş olabilirsin
ok canim yok gecmis olamaz daha 28gun olmamsti yani en kotu 3 4 gun var ama bence dah fazla var simdi hesaplarima gore adetten hemen sonra tuttu daha ovulasyona baslamadn ondan ben ovulasyonda hic koyu cizgi gormedim hatta uzulmustum hatirliyo musun dedim silikken degerlendirseydim diye

cok tesekkur ederim ilk heyecanim bakalim nasup bekliyorum ins mujdeleri veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…