- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.401
5 dakikada oldu cnmçizgiyi bnde gördüm cnm sonuç kaç dakikada böyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 dakikada oldu cnmçizgiyi bnde gördüm cnm sonuç kaç dakikada böyle oldu
Hdi hayirlisi canım rabbim gonlune gore versin5 dakikada oldu cnm
Bencede var simdiden hayii olsuBrn burdayim cnm okuyamadim kacirdiklarimi...
Ay demeyin yaa vallahi umutlandim bak simdi...ilk 5 dakkada cikti ama kocam da gordu ama...ikimiz de istedigimizden goruyoruz diye sahitligimiz geceriz
Aa gecti mi bari simdi ??
Yerlesmw kanamasi olabilurVallahi mi ay ben de kendi kuruntum diyordum... ama benim bat 35 gunu buluyor bazen... bi de 3 gun once hafif lekelenme oldu bugun de hafif sati pembe su gibi bi akinti geldi... noliyo kizlaaar... boyle olmamistim hic...
Saol cnmaaa kötü olmuş geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Yarin tekrar dene cnm her testte ciknayabikiyorKizlar sbah dandik testi yaptim hicbirsey cikmadiii
Kizlar sbah dandik testi yaptim hicbirsey cikmadiii
İyi yapmissin cnm git bakalim o ne diyecek gecikmeden al randeukızlar izmire prof ata önvural a gitmeye karar verdim muayenehanesi varmış alsancakta
canım nisanın sonunda gideceğim sanırım memlekete gideceğiz o ara 1 mayıs tatili için inşlh iyi birşey der muayene ücretide çok pahalı ya 250 tlİyi yapmissin cnm git bakalim o ne diyecek gecikmeden al randeu
Ewt cnm pahali bnde 300 olmustum alism cok kazaniyorlabyacanım nisanın sonunda gideceğim sanırım memlekete gideceğiz o ara 1 mayıs tatili için inşlh iyi birşey der muayene ücretide çok pahalı ya 250 tl
Hadi neyse diger ay olur insallah cnmKirmizilar geldi
Kirmizilar geldi canim malesef... onumuzdeki aya inşAllah...Ay canım o test cok adi ya bana yanlis pozitif vermisti bence kan testi yaptir
inşAllah cnm... bu ay cok umutlanmistim...Hadi neyse diger ay olur insallah cnm
Insallah canım napalım rabbim biliyor zamanini bekliyoruz bizdeKirmizilar geldi canim malesef... onumuzdeki aya inşAllah...