• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

canım nisanın sonunda gideceğim sanırım memlekete gideceğiz o ara 1 mayıs tatili için inşlh iyi birşey der muayene ücretide çok pahalı ya 250 tl

Ewt cnm pahali bnde 300 olmustum alism cok kazaniyorlabya

Benim doktorun da muayene 250 lira.. gecen ay gittim hsg cektir gel dedi bi kontrol etti 250 kagit aldi... bu ay gitmicem... onumuzdeki ay asilama dedi ama ben direkt tup bebek istiyorum dicem... oyle yaptiran var mi?

Benim doktorun da muayene 250 lira.. gecen ay gittim hsg cektir gel dedi bi kontrol etti 250 kagit aldi... bu ay gitmicem... onumuzdeki ay asilama dedi ama ben direkt tup bebek istiyorum dicem... oyle yaptiran var mi?
Asilamayla olacak birsey ki ilk once asilama demis asilama tup bebekten jokay cnm

Asilamayla olacak birsey ki ilk once asilama demis asilama tup bebekten jokay cnm
Ya ama ben surekli hormon yemek istemiyorum... bir ay klomen kullandim nur topu gibi bir ayva gobusum oldu... bu gidisle gobek doguracagim galiba :(

O yuzden asilama daha basit cnm esinde sorun var ni
Esimde de bisey yok dedi doktor... asilama basit ama sansi dusuk be cnm ... ondan diyorum hani tup bebek mi olsa diye veya bir kere deneyeyim asilamayi... bakalim ne olacak... kafam cok karisti... bu ay bekleyecegim.. zaten program cok yogun bu ay.. tedaviye baslasam da yapamam... onumuzdeki ay nasipse kendimi hazirlayacagim... is stresi de beni cok etkiliyor sanirim... ben en cok ona yoruyorum

S.a canim ... ben fotografcilik kursuna basladim biraz kafam dagilsin diye oyle
Bugun alisveris yaptim azcik bebek magazalarinin onunden kosarak uzaklastim:KK48: sen nasilsin canim
Ben de oralarda minik yegenime elbise bakiyorum bazen... benim de olursa inşAllah hayirlisiyla ona verir eskileri :rolleyes:

doktora gitmekten yine vazgeçtim kızlar zor olacak sakaryadan izmire doktora gitmek yaz tatiline erteledik eşimle konuşup

kızlar ya şu hormon testini özel hastanede yaptıran var mı??bir test için 80 tl falan dedi bir çok test olacak fsh lh prolaktin vs..o da 400 500 ü geçecek gercekten bu kadarı buluyo mu testler?

gebequ: 40628287 .!.:
kızlar ya şu hormon testini özel hastanede yaptıran var mı??bir test için 80 tl falan dedi bir çok test olacak fsh lh prolaktin vs..o da 400 500 ü geçecek gercekten bu kadarı buluyo mu testler?
Her hastanede degisiyor canim benim gittigim bi hastanede 490 dediler yaptirmadim baska hastanelere danis bence en faz olsun 150 filan gereksiz fazlasi

Back