• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

hastanedeki bayan dedi ki kendi hastanemizde yapılan test 8tl sağlık güvenceniz varsa ama doktor dışarı gönderirse yani ankaraya falan o zaman bir test 80 tl dedi..doktor hangisini isterse dedi.doktor hangi durumda ankaraya gönderir ki testleri anlamadım

hastanedeki bayan dedi ki kendi hastanemizde yapılan test 8tl sağlık güvenceniz varsa ama doktor dışarı gönderirse yani ankaraya falan o zaman bir test 80 tl dedi..doktor hangisini isterse dedi.doktor hangi durumda ankaraya gönderir ki testleri anlamadım
Genetik haritasi testleri her hastane yapmiyor büyük laboratuvarlar yapiyor canim

Kumral ada crazybel melek nerdesiniz
canım burdayım.biraz yoğundum bu aralar.bu arada dr dostınex ile gynelle verdi kullanmam için ama almadım.cmt başka bi dra daha gidicez.bir de soğan kürüne başladım bugün 4.günüm bakalım sabırlı bekliyorum.inşallah hayırlı haberler veririz bu ay.inşallah cumartesi dr güzel şeyler söyler.sen napıyosun

Yastan dolayi mi korkuyorsun
Hamileliligim cok agir gecmisti bir daha cocuk yapmam demistim. Birde yastan dolayi bir cok test yaptirmam gerekecek, igneden korkuyorum kanim cekiliyor gorunce, bir kan aldircam 5-6 denemeden sonra ancak damar buluyorlar kollarim delik desik oluyor.

canım burdayım.biraz yoğundum bu aralar.bu arada dr dostınex ile gynelle verdi kullanmam için ama almadım.cmt başka bi dra daha gidicez.bir de soğan kürüne başladım bugün 4.günüm bakalım sabırlı bekliyorum.inşallah hayırlı haberler veririz bu ay.inşallah cinsallahumartesi dr güzel şeyler söyler.sen napıyosun[/QUOTE
İnsallah guzel seyler soyler doktor cnm bn grip oldum cok fena hemde insallah hayirli haberler verirsin cnm bize

Hamileliligim cok agir gecmisti bir daha cocuk yapmam demistim. Birde yastan dolayi bir cok test yaptirmam gerekecek, igneden korkuyorum kanim cekiliyor gorunce, bir kan aldircam 5-6 denemeden sonra ancak damar buluyorlar kollarim delik desik oluyor.
Anladim.. Zor tabi.. İnsallah gebe kalirsan kolay zgecer gebeligin zorlanmazsin. Bnm hic yok

Kizlar eskisi gibi girmiyorsunuz crazybel' vildanca,ilk heyecan melek kumral ada nie girmiyorsunuz artik
Canim ben kursa gidiyorum ya ondan giremez oldum ama aklimdasiniz hep... 27 melek adet bitti mi canım
Benim adet bugün son gibi hiç çalışma yapasim yok ama çok soğudum bu isten:oops:

bu arada saat geç oldu ama merhaba kızlar.. bende doğru düzgün giremedim misafirlerim vardı bu hafta.. benimde son adetim 1 nisandı.. bekliyorum bakalım kırmız kart görecek miyim diye.. ama neden bilmiyorum çok tuhaf hallerdeyim.. sürekli yorgunum adet olacakmışım gibi belirtiler de var.. karnımın alt kısmında acı var sanki.. çok mu etkilendim psikolojik mi nedir bu haller anlayamadım..????

:KK75:Gunaydın erken erken hepinize esim yollara revan oldu bu saatte yine kazasiz belasiz insallah bugun 23 nisan nese doluyor insan :)En Büyük TÜRKİYE bugun kızımın gunu :KK68:oncee okula gosteri izlemeye ordan cocuklarbicin duzenlenen etkinliklere gorturecegim onu adete son 5 bu arada :KK17::KK17: sabredip beklicem bu sefer negatif gormeye tahammulum yok :110:

kızlar ya şu hormon testini özel hastanede yaptıran var mı??bir test için 80 tl falan dedi bir çok test olacak fsh lh prolaktin vs..o da 400 500 ü geçecek gercekten bu kadarı buluyo mu testler?
Ben yaptirdim istanbulda ozelde yanlis hatirlamiyorsam 100-200 arasi birseydi

Back