- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.441
Yada devlet hastanesi ne git derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum ist hic sevmiyorum o kopru trafigu insanın ömrünü götürüyorcanım istnbul çok karmaşık bir şehir ulaşım felaket gidince kalmak gerek artık atandığımm yerde giderim diye planladım bakalım Allah ne nasip edecek hayırlısı olur inşlh
Genetik haritasi testleri her hastane yapmiyor büyük laboratuvarlar yapiyor canimhastanedeki bayan dedi ki kendi hastanemizde yapılan test 8tl sağlık güvenceniz varsa ama doktor dışarı gönderirse yani ankaraya falan o zaman bir test 80 tl dedi..doktor hangisini isterse dedi.doktor hangi durumda ankaraya gönderir ki testleri anlamadım
Bir bucuk hafta sonra cnm allahin izni ile sen napiyorsun ne var ne yokmcnmNe zaman basliyorsun calismalara canim
Sen bilirsin cnm o zmn deneyin yaza kadardoktora gitmekten yine vazgeçtim kızlar zor olacak sakaryadan izmire doktora gitmek yaz tatiline erteledik eşimle konuşup
Benim yasim 40 ikinci cocugu dusunuyorum bu sene oldu oldu, olmadi bitircem bebek dusuncesini korkuyorum cunku.Hic olma canim 40 larinda ilk gebeligini yapan bilw var cnm
Yastan dolayi mi korkuyorsunBenim yasim 40 ikinci cocugu dusunuyorum bu sene oldu oldu, olmadi bitircem bebek dusuncesini korkuyorum cunku.
canım burdayım.biraz yoğundum bu aralar.bu arada dr dostınex ile gynelle verdi kullanmam için ama almadım.cmt başka bi dra daha gidicez.bir de soğan kürüne başladım bugün 4.günüm bakalım sabırlı bekliyorum.inşallah hayırlı haberler veririz bu ay.inşallah cumartesi dr güzel şeyler söyler.sen napıyosunKumral ada crazybel melek nerdesiniz
Hamileliligim cok agir gecmisti bir daha cocuk yapmam demistim. Birde yastan dolayi bir cok test yaptirmam gerekecek, igneden korkuyorum kanim cekiliyor gorunce, bir kan aldircam 5-6 denemeden sonra ancak damar buluyorlar kollarim delik desik oluyor.Yastan dolayi mi korkuyorsun
canım burdayım.biraz yoğundum bu aralar.bu arada dr dostınex ile gynelle verdi kullanmam için ama almadım.cmt başka bi dra daha gidicez.bir de soğan kürüne başladım bugün 4.günüm bakalım sabırlı bekliyorum.inşallah hayırlı haberler veririz bu ay.inşallah cinsallahumartesi dr güzel şeyler söyler.sen napıyosun[/QUOTE
İnsallah guzel seyler soyler doktor cnm bn grip oldum cok fena hemde insallah hayirli haberler verirsin cnm bize
Anladim.. Zor tabi.. İnsallah gebe kalirsan kolay zgecer gebeligin zorlanmazsin. Bnm hic yokHamileliligim cok agir gecmisti bir daha cocuk yapmam demistim. Birde yastan dolayi bir cok test yaptirmam gerekecek, igneden korkuyorum kanim cekiliyor gorunce, bir kan aldircam 5-6 denemeden sonra ancak damar buluyorlar kollarim delik desik oluyor.
Canim ben kursa gidiyorum ya ondan giremez oldum ama aklimdasiniz hep... 27 melek adet bitti mi canımKizlar eskisi gibi girmiyorsunuz crazybel' vildanca,ilk heyecan melek kumral ada nie girmiyorsunuz artik
Yok cnm gayet dogru... adet oldum coktan
Ben yaptirdim istanbulda ozelde yanlis hatirlamiyorsam 100-200 arasi birseydikızlar ya şu hormon testini özel hastanede yaptıran var mı??bir test için 80 tl falan dedi bir çok test olacak fsh lh prolaktin vs..o da 400 500 ü geçecek gercekten bu kadarı buluyo mu testler?