- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.161
Ediyorum insallah Rabbim kabul ediyordur..5.denemeydi...temmuzda tup bebek dusunuyoruz bakalim..mayis topigi var mi bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr ben geldim hayırlı haberleriniz var mı?esim sehir dısına ise gitcekti benide annemlere ve kaynanamlara getirdi bıraktı(baska sehir)..bi 15 gün görüsemicez yani bu ayda gitti hem esim yok hem bebişim ovulasyonuda kacırmıstım işimde yok dertliyim Allahtan evde net var moral bulurum neler yapıyorsunuz bakalım
Benimde 28 nisan benim pek umudum yok ama nasip insallahhhhbenimde adet tarihim 27 nisan.. bakalım olacak mıyım? merakla bekliyorum..
mambia cnm söylediğin günleri değerlendirdim..
gerçi bu ay ilk denediğimiz aydı ama bakalım...
Bnde ayni seyi duymustum cnim bazilarinda olabiliyormus insallah olumllu sonuclar alirsin canimKızlar Merhaba benim de 10.günde yumurtladım (13 nisan da ) beklemedeyim dün biraz kırmızı leke geldi ovulasyon .dan 3 gün sonra korktum çünkü geçen ayda kimyasal geçirmiştim Yerleşme kanamasi olabilir mi dedim ama Doktoru aradım o da ovulasyon kanaması olabilir dedi Yumurta catladiktan bir kaç gün sonra böyle kanama olabiliyormuş Basından böyle bir şey geçen var mi
TESEKKUR EDERİM TATLIM SEN NASI POZİTİFSİN ÖLE YERİM :*Tabiki hem sen kafani dagitm8s olursun hem o bence harika olur
MAYISA GECİCEZ ARTIK canımız sagolsun gulum saglıklı olsundaNisan ayi benim ayim olmadi mayisa mi gecsek...mayis daha bi sicak gibi hem ahahah kendimi kandirmaktan artik sastim kaldim
biz burdan devam ederiz canımEdiyorum insallah Rabbim kabul ediyordur..5.denemeydi...temmuzda tup bebek dusunuyoruz bakalim..mayis topigi var mi bu arada
tesekkur ederim tatlımallah kavuştursun canım..
Benimde 20nisan canim bakalim bende de umut yok gibiBenimde son adetim 7 Nisan. 21 inde ovulasyon gunum, gerci goguslerim 4 gundur sizliyor hayirlisi bakalim bekliyorum.
Boş gebelik gecirip 9 haftasinda kurtaj olursan kimyasal gebelik gecirip 5 haftasinda düşürürsen .diş gebelik gwcirip ignelerle düşürürsen senden olmadigini herseyin ALLAHTAN geldigini anladigin vakit umutsuz olmaktan ziyade pozitiflesirsin ne demislerTESEKKUR EDERİM TATLIM SEN NASI POZİTİFSİN ÖLE YERİM :*
Canim adet olmadim ama agrim var kramplar giriyor pedimi koydum bile yarin gelir kirmizi insaallah olmam ama dua et kuzumkumral ada naptın hamile misin senin haberini bekliyorum?27melek vildanca mambıa ilk heyacanım nerelerdesiniz durumlar nasıl
Skma canini yavrum be ben de cok atladim noyle aylari. Ben de de adet belirtileri var saniyorum. 3 gun icinde oldum oldum olmadim.mujdeyi vercem... :) hala umutluyum...Kızlarr ben geldim hayırlı haberleriniz var mı?esim sehir dısına ise gitcekti benide annemlere ve kaynanamlara getirdi bıraktı(baska sehir)..bi 15 gün görüsemicez yani bu ayda gitti hem esim yok hem bebişim ovulasyonuda kacırmıstım işimde yok dertliyim Allahtan evde net var moral bulurum neler yapıyorsunuz bakalım
İnsalah hayirlisi ile olur Cnmbenimde adet tarihim 27 nisan.. bakalım olacak mıyım? merakla bekliyorum..
mambia cnm söylediğin günleri değerlendirdim..
gerçi bu ay ilk denediğimiz aydı ama bakalım...
Hadi inşAllah Cnm...Canim adet olmadim ama agrim var kramplar giriyor pedimi koydum bile yarin gelir kirmizi insaallah olmam ama dua et kuzum
Hosgeldin cnm nasilsinTESEKKUR EDERİM TATLIM SEN NASI POZİTİFSİN ÖLE YERİM :*