- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.181
ta Canim haftaya artik baslayacam bebek calismalarina bakalim .. Sen napiyorsun cnmkumral ada naptın hamile misin senin haberini bekliyorum?27melek vildanca mambıa ilk heyacanım nerelerdesiniz durumlar nasıl
lKumral adam gelmeyecek kirmizilar sana allahin izni ile cnmCanim adet olmadim ama agrim var kramplar giriyor pedimi koydum bile yarin gelir kirmizi insaallah olmam ama dua et kuzum
Gecmisler olsun cnm... Rabb im tez zamanda hayirlisiyla verir bebişlerimizi inşAllah...Boş gebelik gecirip 9 haftasinda kurtaj olursan kimyasal gebelik gecirip 5 haftasinda düşürürsen .diş gebelik gwcirip ignelerle düşürürsen senden olmadigini herseyin ALLAHTAN geldigini anladigin vakit umutsuz olmaktan ziyade pozitiflesirsin ne demisler
İŞİN ALLAHA KALDIYSA OLMUŞ BİL.
RELAXXX
Insaallah canim ama butun belirtiler mevcut sivilcelerim bile ciktiKumra
lKumral adam gelmeyecek kirmizilar sana allahin izni ile cnm
Ssivilceler hamileliktede cikiyor cnm senin bat gunun bugundu demi cnmInsaallah canim ama butun belirtiler mevcut sivilcelerim bile cikti
inşallah canımBnde ayni seyi duymustum cnim bazilarinda olabiliyormus insallah olumllu sonuclar alirsin canim
Sağol canim benim 4.5 yaşında oğlusum da var teyzesiGecmisler olsun cnm... Rabb im tez zamanda hayirlisiyla verir bebişlerimizi inşAllah...
Darisi bizede olur insallahSağol canim benim 4.5 yaşında oğlusum da var teyzesi
ZOR Bİ DONEM GEÇİRMİŞSİN CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNBoş gebelik gecirip 9 haftasinda kurtaj olursan kimyasal gebelik gecirip 5 haftasinda düşürürsen .diş gebelik gwcirip ignelerle düşürürsen senden olmadigini herseyin ALLAHTAN geldigini anladigin vakit umutsuz olmaktan ziyade pozitiflesirsin ne demisler
İŞİN ALLAHA KALDIYSA OLMUŞ BİL.
RELAXXX
DUALARIM SENLE AKLIMDASIN BEBİŞİİM BOSVER GELMİCEK KIRMIZILAR BU AY ÇALISTIM TUTCAK DE Hİ DÜŞÜNME GELİRSEDE ÜZÜLME BEBEGİM AMA BEN OLCAK SANA İNANIYORUMCanim adet olmadim ama agrim var kramplar giriyor pedimi koydum bile yarin gelir kirmizi insaallah olmam ama dua et kuzum
İNŞ OLMAZSIN KIRMIZILAR BİZDEN UZAK OLSUN KUZUM MÜJDENİ BEKLİYORUZ :))Skma canini yavrum be ben de cok atladim noyle aylari. Ben de de adet belirtileri var saniyorum. 3 gun icinde oldum oldum olmadim.mujdeyi vercem... :) hala umutluyum...
Dundu batim canimSsivilceler hamileliktede cikiyor cnm senin bat gunun bugundu demi cnm
HOSBULDUK KUZUM SKILIYORUM KAYNANAMDA KOCİŞİMİ ÖZLEDİM NASI DAYANCAM BİLMİYORUMHosgeldin cnm nasilsin
Ay canim benim insaallah rahim filmine gerek kalmadan hamile olursun Rabbim yuzumuzu guldursunKumral adam bnde sabirsizlaniyorum bir an once baslamakmak icin uc ay deneyecem olmazsa rahim filmi cektirecem
Umutlu haber gelecek cnm inan bugunde olmazsan yarin kan versene cnmDundu batim canim
hadi bakalım ateşli hafta seni bekliyo ay çok terbiyyesizimCanim haf
ta Canim haftaya artik baslayacam bebek calismalarina bakalim .. Sen napiyorsun cnm
Insaallah canim 1 yildir deniyorum yas 30... Allah yardimcimiz oksunDUALARIM SENLE AKLIMDASIN BEBİŞİİM BOSVER GELMİCEK KIRMIZILAR BU AY ÇALISTIM TUTCAK DE Hİ DÜŞÜNME GELİRSEDE ÜZÜLME BEBEGİM AMA BEN OLCAK SANA İNANIYORUM
İnşallah canimm inşallahKumral adam bnde sabirsizlaniyorum bir an once baslamakmak icin uc ay deneyecem olmazsa rahim filmi cektirecem
Darisi bizede olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?