kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

allah kavuştursun canım..

benimde adet tarihim 27 nisan.. bakalım olacak mıyım? merakla bekliyorum..
mambia cnm söylediğin günleri değerlendirdim..

gerçi bu ay ilk denediğimiz aydı ama bakalım...

kizlarr, bnm kvalide de, takmis bu aralar, her gordugunde hani bi bebek olsa da sevsek diyor :) Hic kafamda yokken kafami karisitiryor

Kızlar Merhaba benim de 10.günde yumurtladım (13 nisan da ) beklemedeyim dün biraz kırmızı leke geldi ovulasyon .dan 3 gün sonra korktum çünkü geçen ayda kimyasal geçirmiştim Yerleşme kanamasi olabilir mi dedim ama Doktoru aradım o da ovulasyon kanaması olabilir dedi Yumurta catladiktan bir kaç gün sonra böyle kanama olabiliyormuş Basından böyle bir şey geçen var mi

Bnde ayni seyi duymustum cnim bazilarinda olabiliyormus insallah olumllu sonuclar alirsin canim

Benimde son adetim 7 Nisan. 21 inde ovulasyon gunum, gerci goguslerim 4 gundur sizliyor hayirlisi bakalim bekliyorum.

TESEKKUR EDERİM TATLIM SEN NASI POZİTİFSİN ÖLE YERİM :*
Boş gebelik gecirip 9 haftasinda kurtaj olursan kimyasal gebelik gecirip 5 haftasinda düşürürsen .diş gebelik gwcirip ignelerle düşürürsen senden olmadigini herseyin ALLAHTAN geldigini anladigin vakit umutsuz olmaktan ziyade pozitiflesirsin ne demisler

İŞİN ALLAHA KALDIYSA OLMUŞ BİL.
RELAXXX

Skma canini yavrum be ben de cok atladim noyle aylari. Ben de de adet belirtileri var saniyorum. 3 gun icinde oldum oldum olmadim.mujdeyi vercem... :) hala umutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…