kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kizlar merhaba butun gebelik durumlarini yasiyorum dedim bi hastaneye gideyim (bu arada 4 gun var 20 nisan bat)devlet hastanesi idrar testi yapiliyor dedi dedim gerek yok evde yaptim cikmadi zaten dedim. her neyse ozele gittim bi kan testi ne kadar kizlar biliyormusunuz ..70 lira belki kimine az gelebilir ama bana coktu dedim kaliteli kaliteli 4 gun dha yasayayim gebelik sendromumu

Cok mantikli en azindan sendrom bedava

Ohaaaa bencede cok abartı en fazla olsun 30 lira bende gecen sene tedaviye basladim 20 lira muayne ucreti odedim normal bu adetin 3. Gunu yapilan hormon tahlillerine 400 lira fiyat cikardi sagol dedim kalsin saglik ocaklarida yapiyor bu arada gebelik testini oraya gitsen

Gunaydin kizlar yine yeni bir gun herkese guzel haberlee getirir.ilk heyecan İnsallah guzel haber verirsin cnm.. Bugun sebden beeis habebrini duysak kumral adam

Ca
Gunaydin kizlar yine yeni bir gun herkese guzel haberlee getirir.ilk heyecan İnsallah guzel haber verirsin cnm.. Bugun sebden beeis habebrini duysak kumral adam
canim gunaydin suan okuldayim karin agrim var yuzumun rengi gitti halsizim bunlarin hepsi ben de adet belirtisi bi de gazim var... olmadi bu ayda kismet

Canim bende burada gordum valla ilk oglum da kurs odemedim bi 12 lira muayene ucreti o kadar ama buray a geldim resmen adam soyuyorlar muayene uceeti56 lira tahlillerde cabasi

Kızlarr ben geldim hayırlı haberleriniz var mı?esim sehir dısına ise gitcekti benide annemlere ve kaynanamlara getirdi bıraktı(baska sehir)..bi 15 gün görüsemicez yani bu ayda gitti hem esim yok hem bebişim ovulasyonuda kacırmıstım işimde yok dertliyim Allahtan evde net var moral bulurum neler yapıyorsunuz bakalım

Iyiyiz kaliteli kaliteli sendrom yasiyoruz iyi olur diger adetten sonra esinide ozlemis olursun oda seni daha kaliteli olmaz mi

Iyiyiz kaliteli kaliteli sendrom yasiyoruz iyi olur diger adetten sonra esinide ozlemis olursun oda seni daha kaliteli olmaz mi
annemde aynı seyi söyledi kuzum ama gidişimde adetime bbi ik gün kalmıs olcak annemde öle dedi inşallah kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…