- 16 Ağustos 2014
- 713
- 344
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.141
Bakildi bu ay hsg cektirdim... doktir asilama yapalim dedi adet olursam.. ikinci gun gidicem bakalim...Tuplerine bakildimi cnm
Cok mantikli en azindan sendrom bedavaKizlar merhaba butun gebelik durumlarini yasiyorum dedim bi hastaneye gideyim (bu arada 4 gun var 20 nisan bat)devlet hastanesi idrar testi yapiliyor dedi dedim gerek yok evde yaptim cikmadi zaten dedim. her neyse ozele gittim bi kan testi ne kadar kizlar biliyormusunuz ..70 lira belki kimine az gelebilir ama bana coktu dedim kaliteli kaliteli 4 gun dha yasayayim gebelik sendromumu
Aynen arkadasim yaa sinirlendim cok ama caktirmigorumCok mantikli en azindan sendrom bedava
Bi de kan aliyorlar bi de iki saat bekliyosun... bi de bir suru para...ben 7 liraya 5 tane hali yikattim mis gibi oldilar beeAynen arkadasim yaa sinirlendim cok ama caktirmigorum
7 liraya hali mi ben metresini 4 yikatiyomBi de kan aliyorlar bi de iki saat bekliyosun... bi de bir suru para...ben 7 liraya 5 tane hali yikattim mis gibi oldilar bee
CANIM BEN iyiyim çok şükür gribim baya bir geçti yarın sabah doktor var yine bakalım ne olacak heyecanla bekliyorumVildanca uzulne cnm diger aya kalirsin insallah...kumrwl ada sen naptin kirmizikar gelmemistir insallah.. İlk heyecan sen naailsun
Ohaaaa bencede cok abartı en fazla olsun 30 lira bende gecen sene tedaviye basladim 20 lira muayne ucreti odedim normal bu adetin 3. Gunu yapilan hormon tahlillerine 400 lira fiyat cikardi sagol dedim kalsin saglik ocaklarida yapiyor bu arada gebelik testini oraya gitsenKizlar merhaba butun gebelik durumlarini yasiyorum dedim bi hastaneye gideyim (bu arada 4 gun var 20 nisan bat)devlet hastanesi idrar testi yapiliyor dedi dedim gerek yok evde yaptim cikmadi zaten dedim. her neyse ozele gittim bi kan testi ne kadar kizlar biliyormusunuz ..70 lira belki kimine az gelebilir ama bana coktu dedim kaliteli kaliteli 4 gun dha yasayayim gebelik sendromumu
canim gunaydin suan okuldayim karin agrim var yuzumun rengi gitti halsizim bunlarin hepsi ben de adet belirtisi bi de gazim var... olmadi bu ayda kismetGunaydin kizlar yine yeni bir gun herkese guzel haberlee getirir.ilk heyecan İnsallah guzel haber verirsin cnm.. Bugun sebden beeis habebrini duysak kumral adam
70 kiz ne yedisi :)7 liraya hali mi ben metresini 4 yikatiyom
Ay bnm de gecse su gripCANIM BEN iyiyim çok şükür gribim baya bir geçti yarın sabah doktor var yine bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum
70 kiz ne yedisi :)
Canim bende burada gordum valla ilk oglum da kurs odemedim bi 12 lira muayene ucreti o kadar ama buray a geldim resmen adam soyuyorlar muayene uceeti56 lira tahlillerde cabasiOhaaaa bencede cok abartı en fazla olsun 30 lira bende gecen sene tedaviye basladim 20 lira muayne ucreti odedim normal bu adetin 3. Gunu yapilan hormon tahlillerine 400 lira fiyat cikardi sagol dedim kalsin saglik ocaklarida yapiyor bu arada gebelik testini oraya gitsen
Iyiyiz kaliteli kaliteli sendrom yasiyoruz iyi olur diger adetten sonra esinide ozlemis olursun oda seni daha kaliteli olmaz miKızlarr ben geldim hayırlı haberleriniz var mı?esim sehir dısına ise gitcekti benide annemlere ve kaynanamlara getirdi bıraktı(baska sehir)..bi 15 gün görüsemicez yani bu ayda gittihem esim yok hem bebişim ovulasyonuda kacırmıstım işimde yok dertliyim Allahtan evde net var moral bulurum neler yapıyorsunuz bakalım
annemde aynı seyi söyledi kuzum ama gidişimde adetime bbi ik gün kalmıs olcak annemde öle dedi inşallah kuzummmIyiyiz kaliteli kaliteli sendrom yasiyoruz iyi olur diger adetten sonra esinide ozlemis olursun oda seni daha kaliteli olmaz mi
Tabiki hem sen kafani dagitm8s olursun hem o bence harika olurannemde aynı seyi söyledi kuzum ama gidişimde adetime bbi ik gün kalmıs olcak annemde öle dedi inşallah kuzummm
Hakkimizda hayirlisi insalalh canim üzülme gelecek günler İNSALLAH cuma gunu bol bol dua et canimNisan ayi benim ayim olmadimayisa mi gecsek...mayis daha bi sicak gibi hem ahahah kendimi kandirmaktan artik sastim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?