kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Bu duyguyu biliyorum... bazen sanki sen haric herkes hamile herkesin cocugu var zannedersin... iste oyle degil... yalniz degilsin merak etme

Soylerdi canim olsa benim kistten gorunmuyordu artik cunku yumurtaliklarim ilaca asiri cevap vermis sogan kuru yaptim o ay adetle gitti hepsi
Bnm klomende bile iki tanecik yumurtam olmustu... simdi bakiyorum milletin 5-6 tane 10 tane falan oluyor... bnm yumurtaliklar calismiyo galiba

İyim kumral adam.. İnsaalah kirmizilar gelmez cnm. İnsallah mujdeli haberi aliriz senden cnm bnde bu hafta sonu gitmeyi dusunuyorum doktora grip icin ilaclar bitti ne zaman baskayayim bebek icin diye soracam heyecanliyim hemde cok ama biliyorum rabbin bizi arattirmayacak evlat hasretiyle. Hamis oluncads hamilelin heyecanlarimizi yazariz super olur bak bn nasil heveskendim simdii

Siz de bazen. hamileliginizi insanlara nasil soyleyeceginizi dusunuyor musunuz??

İnsallah cnm sorun var mi sizde bnde cikolata kisti var bir sene olmadi sonra ara verdim tekrar baslayavam artik
Bnde birsey yok... sebepsiz infertilite... o yuzden asilama yaptirirsam belki sebep olur hamile kalabilirim... takdir Allah in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…