Seni cani gönülden tebrik ediyorum cnm :teselli:
Ne güzel bisi ilk seferde hamis kalmisin . :sm_cool:
Allahim saglikla ve hayirla kucagina almayi nasip etsin .
Sana tavsiyem : Kendine dikkat et . Bol bol uyu ve dinlen ..
Bol su ic (bu cok önemli )..
Allah bütün hamisleri ve bebeklerini korusun ins. :Saruboceq:
Darisi biz isteyenlerin basinaaa ...
kızlar benim sizlere bir sorum olacak.apandisi patlayıpda tabii ameliyat olmuş.hamile kalamayan yada tam tersi hamile kalan birilerini duydunuz.
merhabalar ben bugün üye oldum. 3yıllık evliyim ve hiç korunmadık. 2yılı geçik bi süredir tedavi görüyoz. eşim ve bende bi sorun görünmüyo. özel bi hastenede gelecek ay aşılama yapalım dediler. şuan okadar moralim bozuk ki. ya oda işe yaramazsa. rahim filmim falan çekildi. herşey normal. ama ama işte. isyankar da olmak istemiyorum. 2 aydır karından yapılan iğnelerden kullanıyorum. biliyorum daha yolun başındayım. ne olur arkadaşlar bana biraz moral. 3gün sonra evlilik yıldönümümüz. eşime yıldönümü hediyesi vermek istemiştim oysa
selam yazdım yazdım kimseden cevap alamadım
doğal kendi yumurtası ile tüp bebek yaptıran varmı diye
selam yazdım yazdım kimseden cevap alamadım
doğal kendi yumurtası ile tüp bebek yaptıran varmı diye
Selam hoşgeldin inş canim rabbim yar ve yardimcimiz olsun inş her arzu eden bebişini alir kucagina kisa zamanda..........
Selam hoşgeldin inş canim rabbim yar ve yardimcimiz olsun inş her arzu eden bebişini alir kucagina kisa zamanda..........
Merhaba el muallim ,senden haber alamadım,sonucun ne oldu canım,benim kimyasal gebelik oldu ve malesef şuan çok üzgünüm ,birde bunalıma girdim,çıkamıyorum,işallah senin güzeldir haberlerin,bana cevap yazarsan sevinirim arkadaşım,çok öptümsenağlama
simaysi merhaba,kaçıncı denemende kimyasal gebelik oluştu,bende de kimyasal oluştu ve allah izin verirse bu ay sonu gibi dondurulmuşları deneyeceğiz....bizdeki sorun tüplerin tıkalı olması idi....senin sorunun nedir?Bilgi verebilirsen çok sevinirim,senin de sormak istediğin bişey olursa seve seve yanıtlarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?