arkadaşlar kader mi bilemiyecem ama inancım ne kadar fazlsysa umutlarım yok olmaya başladı dün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim onun adına ne kadar sevindim anlatamam O da çok istiyordu.Ama ben bütün gece ağladım....nasıl teselli ediyorsunuz kendinizi
arkadaşlar kader mi bilemiyecem ama inancım ne kadar fazlsysa umutlarım yok olmaya başladı dün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim onun adına ne kadar sevindim anlatamam O da çok istiyordu.Ama ben bütün gece ağladım....nasıl teselli ediyorsunuz kendinizi
ben varım hulyacım:roflol: hg
Selam arkadaşlar
Evet start verdik. Pazartesi muayneye gidiyorum, kistim kaybolduysa tedaviye başlıyorum. Doktor dün muayne etmedi 2 iş olmasın o gün bakalım kaybolduysa hemen başlayalım dedi. brüksel kadın sağlığı ve Üreme merkezine gidiyorum arkadaşlar. Bir an evvel başlarım inşallah. Allah hergesin yardımcısı olsun.Sonuçlarımın normal olduğunu söyledi. Aslında eşimin sonucunu biri a=5 b=31 a+b=36 a+ b nin toplamının %50 olması gerekiyormuş ama. Doktor sorun yok dedi. Çok anlamadım. Neyse bakalım hayırlısı.
canım bende pzt doktora gişdecğim...kistlerim ne alemde diye...doğum kontrol hapı vermişti işte küçülsün diye...ona göre ilaçlarımızı alacağız...
canım birşey soracağım kistler küçülmezse ne olacak peki doktor bu konuda birşey dedi mi??? sendemi doğum kontrol hapı kullandın???
Merhabalar.Ben kadınlar kulübüne dün üye oldum ve maalesef sorunumu nerden yazacağımı bulamadım.Bende burdan sizlere ulaşıp yardım isteyeyim dedim.Ben Ankara'da yaşıyorum ve güvenilir bir tüp bebek merkezi arıyorum.Maalesef böyle bir yeri bulmak çok zor ama yıllardır kandırılmaktan hem bıktım hem yoruldum.Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var.Önceliği hasta psikolojisi olan, sorulara cevap veren ve astasına zaman ayırabilen bir merkez arıyorum.Dr. adı da olabilir.Şimdiden teşekkürler ilginiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?