- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.841
Canım öyle düşünme yapıcaz başarucaz pes etmek yok lütfen kötü enerjileri atalım hani hedeflerimize noldu lütfen yapmaKendimden bıktım artık hep bahanelerim var
Canım çok az kahvaltın ya peynir domates falan yok mugünaydınnn bugunkı kahvaltım
1 etimek peynır 1 adet yumurta ve yesıllık
Bebeğim sen naptın çok az bu normal bi öğün değil ki kahvaltıya biraz daha önem ver bence enerjin kalmaz valla
Canım öyle düşünme yapıcaz başarucaz pes etmek yok lütfen kötü enerjileri atalım hani hedeflerimize noldu lütfen yapma
Boy 161 kilo 69.8 30 yasindayim polikistik overim var o nedenle kilo vermem lazim..calisiyorum musait oldulca ugricam..bildirim gunlerimiz ne zamam..bu arada hosbildukCanım inşaallah moralin düzelmiş kızçeler hep doğruları yazmış sanaaOnlar senin kuruntuların senin hataların evet kız biraz senle de muhabbet edebilirdi ama bu o an öyle yapmış olabilir kız zayıfta olabilir ama sende zayıfsın bana göre kilon o kadar isabetli bir kilo ki.3-4 kilo vermen yeterli bence. Eşine ama hiç bi zaman yüz göz olma kıskançsan çok hissetirme tadında olsun bebeğimm sonra düzelir çok takıntını da gösterme. Herşey düzelir ama önce kendi hatalarını düzelt fıstık gibi bir annesin zaten sen
Hoşgeldinn canım eğer o gördüğüm kaşar peynirse sıkıntı değilse gayet iyi
Günaydın hoşgeldiniz buyrunnn tabikiiKilo boy bilgileriniz nedir
30 yas 161 boy..69.8 kilodayim hedefim 60 kilo olmak...Katılabilirsin canım yaşın boyun kilon kaç öğrenebilir miyim :) bir de beslenme düzenin :)
Günaydın :) hoşgeldiniz tekrar. Hastalığınız için ilaç kullanıyor musunuz acaba? Diyetisyene gittiniz mi belki daha iyi olurdu sizin için.Boy 161 kilo 69.8
Boy 161 kilo 69.8 30 yasindayim polikistik overim var o nedenle kilo vermem lazim..calisiyorum musait oldulca ugricam..bildirim gunlerimiz ne zamam..bu arada hosbilduk
Ay kız cnm istedi kibrit kutusu kadar yedim :) daha fazlasını yemedim kendimi durdurdum :)
Hoşgeldin şekerimm :) afiyet olsun. Peynir candır ya ye gitsin bişeycik olmaz :)Ben geldiimmm
günaydınlarrr cilloplaar
kahvaltım 2 kibrit kutusu süzme peynir 3 de olabilirdaha yiyorum çünkü
3 domates 3 biber 1 yumurta bugün artık ekmek yiyorum1 dilim tam buğday ekmeği
Ay kız cnm istedi kibrit kutusu kadar yedim :) daha fazlasını yemedim kendimi durdurdum :)
Kociş yedi zaten bayağı :) kalanı duruyo. Komşuya vericem birazını eğer kalırsa :)oh masallah tatlım gerı kalanı naopdnz evde durdukca benm aklmda olurdu ole seyler :)
Ben yok sandım canım ya o zaman tamam doyurucu :))tatlım dıyetsyen bunu verdı ama kesdı onceden 2 dılım ekmek yıyodum smdı degısdı arada bole yapıyor ıyı ya doyuyom yumurtada var ya kac gundur yulaf yıyodum bu ıyı geldı :)
sana gelncede afıyet olsun tatlım lahmacundan bısey olmaz bende yıyorum ama tatlı bıraz kotu olmus ama olsun bu seferlık bugun telafısını edersın sen.
MerveeTunaa canım var tabıkı peynır domates salatalık yumurta etımek bıde yettı yanı dun aksamdan acıkdım tek yulaf yedıydım
Gecen yil 2 kez diyetisyrne gittim ama kendimden oturu fayda goremedimGünaydın :) hoşgeldiniz tekrar. Hastalığınız için ilaç kullanıyor musunuz acaba? Diyetisyene gittiniz mi belki daha iyi olurdu sizin için.
Kociş yedi zaten bayağı :) kalanı duruyo. Komşuya vericem birazını eğer kalırsa :)
Bugün annemle babaannem gelicek bize,onlara da ikram ederim tamaaaamm
Ayy ya çok komik bi kadınsı n yasa sen
Neyse söyleyecem menumusabah yarım kase nesfit ara yok öğle 1 porsiyonpatates salatası ara bi şeftali akşam patlıcan domates biber yedim pişmiş ekmek yok tabi buraya kadar herşey normal diyeceniz Takiii Anneme Gidene kadar yemekten sonra anneme gittim sofra serili ve sarma dolma yapmis bende oturdum 3 tane kabak dolması ve yardım bardak kola ictim sonrada biraz çerez yedim
Günaydın kızlar bu sabah kendime verdiğim sözleri tutmak için güzel bir kahvaltıyla başladım güne. Yumurta peynir zeytin salatalık 1 dilim kepek ekmeği ve yanında yeşil çay nasıl başlangıç için iyi mi
Eki Görüntüle 1830875
günaydınnn bugunkı kahvaltım
1 etimek peynır 1 adet yumurta ve yesıllık
Günaydınnn Güzel Hatunlar postumu bura acep
Önce böyle ballı ballı konuşayımda az sonra dayak yicem nasılsaaa.. Kızlar göya dün akşam kendime ceza salataydı.. Fakat eve gittik kızım sıkılmış dışarıyı istiyor hadi annemi bırakıp gezelim dedik sonra onu da bırakmayıp merkeze indik gezmeye. Babam merkezin en iyi restaurantında baş aşçı doğal olarak orada yiyelim dedik hani protein felan yerim diye düşündüm of hep aynı hataa.
Annem babam eşim başıma üşüştüler Yrfaları adanaları iskederleri gösteriyorlar ve ben çok açım bayağı direndim. Lahmacun söyledim 2 tane karataya güvenerekama 1,25 ini yedim. gerisini eşime yedirdim tam herşeyi iyi gidiyordu kiiiii garsonlar aşağıdan babamın yollamış olduğuı bir kaç porsiyon tatlı getiriyor ve bunların içinde biri varki burada en çok onun muhabeti oluor eşim ağzıma felan tıkıyor tabi onunda 1/3 ben yedim sonra bütün akşam moral 0 Ölim ben o zaman
Günaydın fıstıklar. dünlokur ile menemen muhabbeti yaparken bu sabah yaparm fln dedim ama akşam azıcık pastadan yiyince vazgeçtim. Yoğurdun içine yarım muz,1 kivi ve biraz tarçın kattım. Bunu yiyiciğimmm kahvaltı olarak :)
Aynen canım evden çıkar pastayı yokss yersn bende annemde un kurabiyesi var tutuyom kendimi bilge ablamdada yemicem söz veriyorum :)Kociş yedi zaten bayağı :) kalanı duruyo. Komşuya vericem birazını eğer kalırsa :)
Bugün annemle babaannem gelicek bize,onlara da ikram ederim tamaaaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?