Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bebeğim sen naptın çok az bu normal bi öğün değil ki kahvaltıya biraz daha önem ver bence enerjin kalmaz valla

tatlım dıyetsyen bunu verdı ama kesdı onceden 2 dılım ekmek yıyodum smdı degısdı arada bole yapıyor ıyı ya doyuyom yumurtada var ya kac gundur yulaf yıyodum bu ıyı geldı :)

sana gelncede afıyet olsun tatlım lahmacundan bısey olmaz bende yıyorum ama tatlı bıraz kotu olmus ama olsun bu seferlık bugun telafısını edersın sen.

MerveeTunaa canım var tabıkı peynır domates salatalık yumurta etımek bıde yettı yanı dun aksamdan acıkdım tek yulaf yedıydım

Günaydın fıstıklar. dün lokur ile menemen muhabbeti yaparken bu sabah yaparm fln dedim ama akşam azıcık pastadan yiyince vazgeçtim. Yoğurdun içine yarım muz,1 kivi ve biraz tarçın kattım. Bunu yiyiciğimmm kahvaltı olarak :)

Boy 161 kilo 69.8
Boy 161 kilo 69.8 30 yasindayim polikistik overim var o nedenle kilo vermem lazim..calisiyorum musait oldulca ugricam..bildirim gunlerimiz ne zamam..bu arada hosbilduk

Boy 161 kilo 69.8

Boy 161 kilo 69.8 30 yasindayim polikistik overim var o nedenle kilo vermem lazim..calisiyorum musait oldulca ugricam..bildirim gunlerimiz ne zamam..bu arada hosbilduk
Günaydın :) hoşgeldiniz tekrar. Hastalığınız için ilaç kullanıyor musunuz acaba? Diyetisyene gittiniz mi belki daha iyi olurdu sizin için.

Ben geldiimmm

günaydınlarrr cilloplaar

kahvaltım 2 kibrit kutusu süzme peynir 3 de olabilir daha yiyorum çünkü
3 domates 3 biber 1 yumurta bugün artık ekmek yiyorum 1 dilim tam buğday ekmeği

afıyet olsun tatlım hosgeldın.

E esrAhsm canım sanada afıyet olsun pastayı dayanamadın dmı aksam

Ben geldiimmm

günaydınlarrr cilloplaar

kahvaltım 2 kibrit kutusu süzme peynir 3 de olabilir daha yiyorum çünkü
3 domates 3 biber 1 yumurta bugün artık ekmek yiyorum 1 dilim tam buğday ekmeği
Hoşgeldin şekerimm :) afiyet olsun. Peynir candır ya ye gitsin bişeycik olmaz :)

oh masallah tatlım gerı kalanı naopdnz evde durdukca benm aklmda olurdu ole seyler :)
Kociş yedi zaten bayağı :) kalanı duruyo. Komşuya vericem birazını eğer kalırsa :)
Bugün annemle babaannem gelicek bize,onlara da ikram ederim tamaaaamm

Ben yok sandım canım ya o zaman tamam doyurucu :))

Günaydın :) hoşgeldiniz tekrar. Hastalığınız için ilaç kullanıyor musunuz acaba? Diyetisyene gittiniz mi belki daha iyi olurdu sizin için.
Gecen yil 2 kez diyetisyrne gittim ama kendimden oturu fayda goremedim
..yani biseyleri kurallar icinde yemek bana gore deil..74.8 kilo ile basladim subat sonu gibi..canimin istedigini yiyorum az yiyotum ama...hapa dun basladim ...hashimoto tiroidimden dolayida ilac kullaniyorum..

Ayy ya çok komik bi kadınsı n yasa sen

bunu bir iltifat olarak kabul ediyorum sapol canım benim

maşallah yarasın ne denebilir ki olan olmuş ama telafi edilir be canım herşey bitmiş değil yani aynen devam

canım hoşgeldn afiyet olsun yani benim tabağımın yanında çok az çünkü bol domates yeşillik biber de olsa hem gözün hem karnın doyar zararsız şeylerden çok alıcaksın ki tabağa psikolojik olarak da doyasın peynirde o kadar az kaşar olacağına süzme peynir ya da normal beyaz peynir yiyip biraz daha fazla yiyebilirsin yumurtan zeytinler çok güzelekmek de bence yeterli

günaydınnn bugunkı kahvaltım

1 etimek peynır 1 adet yumurta ve yesıllık

güzel bence sana nekadar peynir veriyo aslıcım diyetisyen

maşallah aslına lahmacun da bence de sorun yok, onların minik yuvarlak servis tabakları oluyo o tatlıya özel onun 1/3 iyse o da bence çok değil yani o masada ben olsam olay çok başka boyutta olurdu

ama menemen kalorili değil ki yağ da çok az koyuyorum ben ymurta sebze yani gerçi sen pastadan dolayı sanırım dimi güzel olmuş bence kahvaltı ben meyveli yoğurtlu kahvaltı çok seviyorum

Kociş yedi zaten bayağı :) kalanı duruyo. Komşuya vericem birazını eğer kalırsa :)
Bugün annemle babaannem gelicek bize,onlara da ikram ederim tamaaaamm
Aynen canım evden çıkar pastayı yokss yersn bende annemde un kurabiyesi var tutuyom kendimi bilge ablamdada yemicem söz veriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…