- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.041
Ay canım insan yapınca yiyor napalım o kadar daa olur bayadır yapmıyordum eşim yazık istiyor hem anneme yapayım dedim iyi oldu mutluyum ya gerisi boş yarın diyete devam ederiz :))) seninde ellerine sağlık özel günlerde biraz kaçırmaktan bişeycik olmaz :)))Bende 2 hafta önce eşimin doğum gününde yapmıştım pasta, tepsi böreği, poğaça ve tatlı, valla oturup yedim o gün, naapiiiim☺
Seninde ellerine sağlık canımm
E yani olsun o kadar :)Evet bebeğim yoksa oturur yerdim yani :)) evet bugün bizim ilk anneler günümüz tadını çıkardım biraz kabul etmeliyim :)))
Canım sporun faydasını görüyorsun ne güzel ben spor yapmıyorum vermedi diye kilolar gidiyor herkes fark ediyor ama hala kilolu hissediyorum şimdide adetim şiştim iyiceBu hafta çok veremedim ben ama kıyafetler daha rahat oldu sporun etkisiyle, onuda 3 gündür yapamadım yaaayarın tekrar devam etcem
Ay canım adet zamanın yakınsa oda şişlik yapabilir benim göbek şişti felaket adette oldum ama sanırım bi kaç güne iner tartıyada yansıyabilir yarın tartılsam 1 kilo fazla çıkcak gibi şiştim :)E yani olsun o kadar :)
Kız ben doğumdan beri hastalanmadım yaa bi olsam azalcak kilom inşallahAy canım adet zamanın yakınsa oda şişlik yapabilir benim göbek şişti felaket adette oldum ama sanırım bi kaç güne iner tartıyada yansıyabilir yarın tartılsam 1 kilo fazla çıkcak gibi şiştim :)
Heee güzel olmuş canım benim. Tlf duvar kağıdı yapayım dedim daha etkili olmaz mı
Aaaa canım rahat en az 2 kilo gider benimde öyleydi aşırı şiştim stresliydim kilo vermek çok zordu inşallah hastalanırsın canımKız ben doğumdan beri hastalanmadım yaa bi olsam azalcak kilom inşallah
Valla böyle olmayı bekliceğim aklıma gelmezdiAaaa canım rahat en az 2 kilo gider benimde öyleydi aşırı şiştim stresliydim kilo vermek çok zordu inşallah hastalanırsın canım
Canım sporun faydasını görüyorsun ne güzel ben spor yapmıyorum vermedi diye kilolar gidiyor herkes fark ediyor ama hala kilolu hissediyorum şimdide adetim şiştim iyice
Hayırlı olsuuuuunCanım sporun faydasını görüyorsun ne güzel ben spor yapmıyorum vermedi diye kilolar gidiyor herkes fark ediyor ama hala kilolu hissediyorum şimdide adetim şiştim iyice
Heee güzel olmuş canım benim. Tlf duvar kağıdı yapayım dedim daha etkili olmaz mı
Ayy yok ki benim öyle zayıf olduğum bir fotoğrafım. Çünkü hiç incecik bi kız olamadım. Hep akranlarımdan iriydimvalla canım tlfa daha zayıf olduğun bi resmini koy bence
Ay canım inşallah dediğin gibi olur bu hafta 2 2buçuk kilo gitse keşkeMervecim gözün aydın hastalık bitsin sen bu hafta çok daha güzel kilo verirsin
Sporu ben de ilk 4 ay yapmadım 67 dim boyum 1.60 şimdi 56 ya düşünce 1 aydır başladım hem son kilolar yavaşlama olmasın hem de sıkılaşıyım diye yani altı üstü haftada 3 gün 20 dk dambıl çalışıyorum kollar fena benimbir de işten çıkınca 40-45 dk yürüyorum 4 gün haftada inşallah kalanlar da gidecek regl oldum dün akşam tartılmadım o yüzden bugün
Ne kaa güzel bi liste bence de motive eder
Tatlı ve yeme konusunda da katılıyorum sonu yok ben de neler yaptım yedim yine canım istedi bitmez yani can istemesitadına bakınca da bırakamam yemiyorum tatlı ayda bir ödül günü işte bu defa da yiyim yarın başlarım bitmez bi kısır döngü artık tam gaz devam hepimi de başarıcaz
Ayy yok ki benim öyle zayıf olduğum bir fotoğrafım. Çünkü hiç incecik bi kız olamadım. Hep akranlarımdan iriydim
Şuan kendimi çok gaza getirdim başarı öyküleri okuyorum. Bu hafta daha güzel kilo vericemm
Yok kiz ne iradesi snra eve geldim bi tatli istegi dedm kizlaea hava yaptim ama yiyemedm gecdi dedm bsver pisman olma sonraSen idarelisin aslıcım valla ne güzel. Biz de tam tersine baksana hahha :) bnm sabahki mozaik pasta dışında kaçamağım olmadı çok şükür. O pastayı da yerken zevk almadım aslında tadı öyle güzel gelmedi pek. Kaç gündür yiyemedm ya,dedim ye gitsin aklında duracağına midende dursunama gerçekten canım istemiyomuş aslında
En azından durdurmuşsun kendini bak :)Yok kiz ne iradesi snra eve geldim bi tatli istegi dedm kizlaea hava yaptim ama yiyemedm gecdi dedm bsver pisman olma sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?