Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtalama uzerinden 10 gun gecti bi ruya gordim cok etkilenip hemen test yaptim 5 dk dan fazla bekelemem ragmen ortadaki cizgi bir turlu gitmiyor tetsmi bozuk
Fazla idrar damlatmışsınız.. Ve erken yapmışsınız. Yumurtlama üzerinden en az 12-13 gün geçmesi gerekiyor. Cuma veya ctesi günü sabah ilk idrarınızla tekrar deneyin ve 3-4 damla bırakmanız yeterli.
Yani bi buzdolabi ne bilim bircok sey bozulabilir bu testlerdede özel bi kuvvet yok
Bozulabilir niye stres yaptiniz bozuk olmasini testin.. caniniz saģolsun atin gitsin :)
albi kaç kere yaptıysam böyle oldu ilk denediğimde hatta bende konu açmıştım şimdi siz bu testi kenara kaldırıp 1 gün sonra baktığınızda çizgide göreceksiniz sakın yanılmayın ben yanıldım çok üzülmüştüm
albi kaç kere yaptıysam böyle oldu ilk denediğimde hatta bende konu açmıştım şimdi siz bu testi kenara kaldırıp 1 gün sonra baktığınızda çizgide göreceksiniz sakın yanılmayın ben yanıldım çok üzülmüştüm