- 13 Temmuz 2024
- 193
- 53
- 13
- 33
- Konu Sahibi beyzaa1607
e daha var adetineAdetime yumurtlama günüme göre 4-5 gün kaldı
önce bı geçsin adetin canım
doktorlar en az 1 hafta bir gecikme bekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e daha var adetineAdetime yumurtlama günüme göre 4-5 gün kaldı
Hamile misin?Ay inşallah
Hamile misinizBenimde testim böyle çıktı
Hamile misiniz acaba27,28,29 Temmuz pik yumurtlama günlerini değerlendirdik ovülasyon testlerine göre adetime 4-5 gün var sabah erken gebelik testim böyle çıktı dünde yaptım dün künü de koyucam bakar mısınız ??
1. Fotoğraf dün
2. Si bugün
Maalesef regl oldumHamile misiniz acaba
Erken gebelik testim şu şekildeHamile misiniz
Benimde testim böyle çıktı
Pozitif cikmiss regle kaç gününüz var
4 gün varPozitif cikmiss regle kaç gününüz var
Kan verecek misin4 gün var
Vericem de bir test daha alıyorum onuda yapıcamKan verecek misin
Ha bide kan acil de veremiyorum çalışıyorum sağlık ocağınada gidemedim nerde verilir başkaKan verecek misin
Gece veremez misin acildeHa bide kan acil de veremiyorum çalışıyorum sağlık ocağınada gidemedim nerde verilir başka
Hadi inşallah hamilesindir darısı da banaVericem de bir test daha alıyorum onuda yapıcam
İnşallah sanada banada benim de tam belli değil gibi artımed e kötü marka diyolarHadi inşallah hamilesindir darısı da bana
Acil gebelik testi yapmıyor ki izmirde tepeciğe gittim geçen ay yapmadıGece veremez misin acilde
Allah benim GB bekleyen herkes bebek basıp etsin inşallahİnşallah Güzel haberler alırsam veririm
Başka marka al canım yapınca bana da haber verİnşallah sanada banada benim de tam belli değil gibi artımed e kötü marka diyolar
Tamam canımBaşka marka al canım yapınca bana da haber ver
Ben de bu ay aşılama oldum. Bugün aşılamadan sonra 8. GünTamam canım