Geçen ay 6 ekim de olmuştum. 30-35 gün arasında oluyorumBen çok silik bir çizgi gördüm ama bilemiyorum.adetiniz geciyormuydu
Peki o çizgi hemen mi çıktı yoksa bekledi miGeçen ay 6 ekim de olmuştum. 30-35 gün arasında oluyorum
5 dk sonra baktığımda gördümHemen çıktı
Kuruma gibi geldi bana. Kuzum erken gebelik yerine kaset test dene. Varsa ve bhcg çok düşükse bile gösteriyor. Bunlarda yalancı çizgi oluyor kuruma çok çabuk çıkıyor. Bn 5 gun kala kaset testle öğrenmiştim
Hevesim kaçtı zatenKuruma gibi geldi bana. Kuzum erken gebelik yerine kaset test dene. Varsa ve bhcg çok düşükse bile gösteriyor. Bunlarda yalancı çizgi oluyor kuruma çok çabuk çıkıyor. Bn 5 gun kala kaset testle öğrenmiştim
Üzme kendini hiç beklemediğin anda gelecek emin ol. Bnm 8 ay sonra olmuştu ama boş gebelikti. 3 ay sonra yeniden oldu. Ama hep bi diken üstündeyim. Allah en yakın zamanda sanada nasip etsin inşallahHevesim kaçtı zatentest mest yapmicam. Hayırlı olsun canım sağlıcakla doğsun inşallah
Allah razı olsunÜzme kendini hiç beklemediğin anda gelecek emin ol. Bnm 8 ay sonra olmuştu ama boş gebelikti. 3 ay sonra yeniden oldu. Ama hep bi diken üstündeyim. Allah en yakın zamanda sanada nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımAllah razı olsunAllahım ben dahil isteyen bekleyen her kadına nasip etsin inşallah
Bu test cok yanıltıyor kuzum her defasında yanılttı benı daha da almıcam bu tarz olandan. En iyisi kaset test veya predictor early.Gün ışığında böyle
Haklısın canımBende de geçen gün böyle cıkardı kan testi negatif cıktı. Batıma 7 gün vardı o zaman. Simdi 5 gün kaldı en iyisi beklemek
Test bozuk değildir ilk yaptığında tek çizgiyse negatifmiş zaten bekledikçe dağılmış 10 dakikadan sonra teste bakmak anlamsız herhangi bir şey ifade etmez 10 dakika sonrasıKızlar bu test bozuk dimi ya ben 25 Ekim'de aşılama yaptırdım pazartesiye kan vermeye gitmem gerekirken ben dün sabah bu testi yaptım tek çizgiydi akşam işten geldim böyle gördüm
Bozuk canımKızlar bu test bozuk dimi ya ben 25 Ekim'de aşılama yaptırdım pazartesiye kan vermeye gitmem gerekirken ben dün sabah bu testi yaptım tek çizgiydi akşam işten geldim böyle gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?