kızlar gebelik testime bakar mısınız?

hdgokcen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
7
5
25
dün awox marka gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı, bu sabah testi tekrar ettim daha koyu bir çizgi çıktı. ilk fotoğraf dün yaptığım test, ikinci fotoğraf bugün yaptığım test. bat 19 kasım, daha üç gün var. awox marka yalancı pozitif çıkartır mı?

Tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bizim gibi çok isteyen insanlara da dua etmeyi unutma

inşallah pozitiftir. 19una kadar kan vermeyi düşünmüyorum daha önce artımed markasında yalancı pozitif görmüştüm. bir de geçen yıl düşük yaptığım için çok tedirgin oluyorum canım. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bizim gibi çok isteyen insanlara da dua etmeyi unutma

Amin canım. Koyulaşmış zaten. Kalbini hiç bozma bebeğin hayırlısıyla seninle

Tebrik ederim. Bende adetime 4 gün kala test yaptım aynen bu şekil çıktı. Sonra hemen acile gidip beta yaptirdim 247 ile hamileymisim. Şuan 7 haftalık ve ikiz

sağ ol canım
Amin Allah razı olsun inşallah sende stres yapma. 3 günü bekleme bence hemen kan ver bariz var çünkü. Allah mübarek etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
teşekkür ederim canım. kan verince sonucu yazarım

Kızlar adetim 8 gün geçti iki kez idrar testi verdim tek çizik çıktı genede gebelik varmıdır acaba evde emziren anneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…