kan testinde kesin belli olur ama pozitif bence3 gün geçti canım
Aşırı kasık ağrım var ama normal mi acabakan testinde kesin belli olur ama pozitif bence
Canım hayırkı olsun awox adete 4 gün kala yapmıstım bende negatif gösterdi adete 2 gün kala yaptım silik çizgi çıktı beta verdim bugun adet günüm 75 cıktıdün awox marka gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı, bu sabah testi tekrar ettim daha koyu bir çizgi çıktı. ilk fotoğraf dün yaptığım test, ikinci fotoğraf bugün yaptığım test. bat 19 kasım, daha üç gün var. awox marka yalancı pozitif çıkartır mı?Eki Görüntüle 3504626 Eki Görüntüle 3504627
Normal bebek yerleşiyordurAşırı kasık ağrım var ama normal mi acaba
Normal bebek yerleşiyordur
Normal bebek yerleşiyordur
Canım hayırkı olsun awox adete 4 gün kala yapmıstım bende negatif gösterdi adete 2 gün kala yaptım silik çizgi çıktı beta verdim bugun adet günüm 75 cıktı
benim de kasık ağrım var ama yerleşmeyle ilgilidir diye düşünüyorum. doktora gidince öğreniriz artıkAşırı kasık ağrım var ama normal mi acaba
Ay benimki de boyleee reglim iki gun gecikti :)
Adet sancılarınız var mı benim aşırı var bugünAy benimki de boyleee reglim iki gun gecikti :)
Benim sali gunu ciddi agrim vardi. Dun de bel ve bacaklarim cok agridi. Hep adet olucam sandim akintim varAdet sancılarınız var mı benim aşırı var bugün
Benimde bacaklarım ağrıyor karnım ağrıyor kasık ağrımda var bugünBenim sali gunu ciddi agrim vardi. Dun de bel ve bacaklarim cok agridi. Hep adet olucam sandim akintim var
Amin insallah canım bende tekrar yapmaya korkuyorum test.gecen hayalet cizgi gördüm ama bilemiyorum belkide test bozuktur .uff cok zor şu testi yapmak!rabbim hepimize nasip etsin canım bebeklerimizi kucağımıza almayı