Makyaj Ürünleri Kizlar fondoten tavsiyeniz varmı?

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
Cildimi bebek gibi pürüzsüz gosterebilecek bir fondoten tavsiyeniz varmı kaç kere aldım ama putur putur yüzeyli oldu cildim çok açık renk bu arada

Deborah kullanıyorum ve cokta memnunum bitkisel oldugu in tercih ediyorum mükemmel degil 40 liralık bi ürün bu fiyat aralıgında en iyisi bu bence

Kizlar böyle bembeyaz bebek gibi olsun fiyati çok önemli değil ne aldiysam memnun kalmadim

Ben maybelline affinitone kullanıyorum fiyat olarak uygun. Pahalı bi çok marka kullandım dönüp dolaşıp bunu alıyorum sonra.

kızlar benim de yüzümde biraz anlımda ve sabah kalktıgımda burun dıplerınde yad oluyor.yanaklarım ise kupkuru oluyor.hangı cilt tipi bilmiyorum.Ve de yanaklarımda da sivilceler ve lekeler var tavsiyeniz varsa bende acıgım.

karma cilt tipin..

Cildimi bebek gibi pürüzsüz gosterebilecek bir fondoten tavsiyeniz varmı kaç kere aldım ama putur putur yüzeyli oldu cildim çok açık renk bu arada

darphin'in melaperfect fondotenini denemelisin muhakkak,hem bitkisel hemde süperötesi kapatıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…