- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ivorysi dediğin kaç numara? ben 14 numara ve 03 numarası sarı alt tonlu diye biliyorum.günlük kullanım için maybelinne affinitone fondotenin pürüssüzlüğünden gayet memnunum ben. Tek sorun sürekli kullanımdan sonra o hafta mutlaka sıvılcemın cıkması.sordugumda yağlı cilde uygun olmadğını öğrendim ama çok memnun oldugum için azaltsamda kullanmaya devam ediyorum sıvılce kurutucu kremlerımı degıstrdım bende baz uygulandıgında çok daha pürüzsüz bir cilt elde edebilirsiniz. ayrıca bir başka konudada belirttiğim bir konu var çoğu fondatenın en acık rengınde bıle pembe alt tonlugu hakım ben afıtoneda daha sarıya yakın dogal bır renk yakaladım ıvorysınden bahsedıyorum muhtemelen sizede uyacaktır.
ivory 10 :)ivorysi dediğin kaç numara? ben 14 numara ve 03 numarası sarı alt tonlu diye biliyorum.
10 ıvory ama 24h den bahsediyorum ben onu eklemeyı unutmuşum:)ivorysi dediğin kaç numara? ben 14 numara ve 03 numarası sarı alt tonlu diye biliyorum.
bende diyorum klasik affinitone olanda ivory yok ki acaba yeni mi çıktı bende yılbaşı indiriminden klasik affinitone olanını almayı düşünüyordum doğal,ışıltılı bir görünüm veriyordu diye aklımda kalmış.10 ıvory ama 24h den bahsediyorum ben onu eklemeyı unutmuşum:)
bendee merak ediyorum klasiğini tupte olandan bahsediyorsunn dimi? eminim onun yapısındanda memnun kalıcam makyaj çantamda daha az yer kaplar gibi geldi ondan aklımdaydı 03 sarı alt tonuysa denenebilir oda,)bende diyorum klasik affinitone olanda ivory yok ki acaba yeni mi çıktı bende yılbaşı indiriminden klasik affinitone olanını almayı düşünüyordum doğal,ışıltılı bir görünüm veriyordu diye aklımda kalmış.
Aynen 03 açık renkliler için sarı alt tonluymuş..Bende 14 numarasını denemeyı düşünüyorum.bendee merak ediyorum klasiğini tupte olandan bahsediyorsunn dimi? eminim onun yapısındanda memnun kalıcam makyaj çantamda daha az yer kaplar gibi geldi ondan aklımdaydı 03 sarı alt tonuysa denenebilir oda,)
tamamdırr teşekkür ederiim,)Aynen 03 açık renkliler için sarı alt tonluymuş..Bende 14 numarasını denemeyı düşünüyorum.