Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lancome air tindet miracle.Damlalıklı şişe.Adı sanırım böyleydi.Hava hafiflğinde diye reklamı var. .Karma cildm için kışın uygun.Yazın yeterli değil.Ama çok güzel.Hafif.Bebeksi.Sulu kıvamlı.010(?) no bej rengi bendeki.Beyaz tenliyim.
Nuxe brithining bb krem de güzel hafif.Light rengini kullanıyorum.Kokusu kötü az. Clinic repairwer fondöten 03 no kış içşn güzel. .clinic stay mat fondeten yaz için uygun. .clinic Blemish idare eder kokusu fena.Yılbaşı indirimlerinde alıyorum sadece.
LOREAL PARIS LUMI MAGIQUE FONDOTEN RCK1 ROSE PEARL kulaniyorum ben beyaz tenliyim cok güzel porselen gibi duruyo cok memnunum sanada tevsiye eterim cnm
Cilt tipin karma olabilir. Benim karma ve pastel bende de sivilceli bir görünüm yaratmıştı. Garnier bb krem kullanmaya başladım, bir senedir çok memnunum.
Cilt tipin karma olabilir. Benim karma ve pastel bende de sivilceli bir görünüm yaratmıştı. Garnier bb krem kullanmaya başladım, bir senedir çok memnunum.
peki oriflame gioardani age defying die bi fondoten vardı oriflame artık onu çıkarmıormu ??? bilen birisi varsa bana yazabilrmi ?? çok önemli ??? bulamıorum online katalogda