- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
- Konu Sahibi FashionStil
Merhaba arkadaşlar,benim konum arkadaşımla ilgili bu sabah işyerime geldi sürekli anlattiği bir sıkıntısı var bana..kendisi bu forumu bilmiyor ben sürekli takip ettiğim için sizden fikir alabilcegimizi düşündüm kendisinin onayıyla sizlerden fikir almak istedim akşam oturmaya gelicek bana okutucam yorumlarınızı..neyse konuya gelelim arkadaşımda sürekli meydana gelen bir düşünce var annesinin öldüğü aklına geliyo annesi hayatta yaşıda genç fakat sürekli böyle bir düşünceye kapıldığını söylüyor nedense..geceleri özellikle hep aklına geliyormuş hatta korkudan annesini arayıp kontrol ediyormuş gecenin bir vakti iyimi diye..bu düşünceden kurtulamıyorum beynimden çıkartamıyorum hatta kötü düşündükçe sanki olumsuzlukları üstüme çekiyorum gerçekten ölücekmiş gibi zannedip dahada paniğe kapılıyorum diyor..ben internetten biraz araştırdım Obsesif Kompülsif Bozukluk(Takıntı Hastalığı) belirtileri arasında bu tarz şeyler varmış ben ısrarla psikologa gitmesinden yanayım bir rahatsizlik varsada daha takıntılar çoğalmadan tedavi olmasindan yanayim ilerler diye korkuyorum..ama kendisi sadece bu sebepten doktora gitmek istemiyor..sizede bir danışmak istedim başina böyle bişey gelen varmı? veya bir yakınınız varmı? Varsa nasıl bir yol izledi?şunuda belirteyim bu konu basitçe bir korku degil örneğin bende annemi merak ederim kaybetmekten korkarim hep ararim ama arkadaşımın ki çok farklı bir boyut kazanmış artk hafife alınacak gibi değil yardimlarinizi bekliyorum kızlar şimdiden sağolun..
Son düzenleme: