kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

ecrinyagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
716
2
merhaba kızlar sizden bir konuda fikirler almak istiyorum 9 ekim eşimle evlilik yıldönümümüz ve kızımla kutlayacağımız ilk yıldönümümüz :) eşime farklı süprizler yapmak istiyorum . bana fikir verebilirmisiniz. ayrıca bursada oturan arkadaşlar burada hoş , nezih bir restaurant yada canlı müzik yapan rezarvasyon yaptıracağım farklı yerler varmı ?benim bildiğim birkaç yer vardı ama farklı yer olsun istiyorum. ayrıca klasik bir hediye almak istemiyorum sizin önerileriniz varsa yazar mısınız ?

mesajımı okuyanlardan bana fikir verecek kimse yokmu ? galiba kimse evlilik yıldönümü kutlamamış ya da bana yardımcı olmak istemiyorsunuz :KK43: neyse napalım canınız sağolsun arkadaşlar

bizim de 13 ekimde evlilik yıldönümümüz ben de kara kara düşünüyorum napsak diye :) pek beceriksizimdir sürpriz konusunda

değişik notlar yazıp sık sık kullandığı yerlere yapıştırıp hediyesine ualşmasını sağlayabilirsin mesela çorap çekmecesine "seni çok seviyorum " traş olduğu aynaya "iyi ki varsın" benzeri bişeyler ve en son da rezrvasyon yaptırdığım restoranın adını vr buluşma saatinizi yazıp orada buluşun egzantrik olur :)) bursayı bilmiyorum muğla da süper yerler ayarlardım ama :KK43:

kızınıda dahil edecek misin bir sürprize....eğer öyleyse bebeğini göbeğinden bağlayacağın kocaman tüllerle hediye paketi yapabilirsin....sanırım bu seneki en güzel hediyeniz oa.s

ben ilk evlilik yıldönümünde yapmıştım kapı girişinden salona kadar mum yaktım ve gül yaprakları serptim salona vardığında masanın üzerine beyaz örtü serdim üzerine kırmızı karton aldım minik kalp şeklinde bir sürü kestim hepsinin bir yüzüne güzel notlar yazdım ve notlar kapalı gelecek şekilde masaya yerleştirdim aralara yine mumlar koydum gül yaprakları serptim bi pastaneden kalp şeklinde kocaman kurabiye aldım bööle üzerinde şeker hamuru vardı kırmızı ve seni seviyorum yazıyordu birde süslemişler onu şeffaf jelatinle kırmızı kurdelayla bağlamışlar fln neyyse onuda masaya yerleştirdim (sen onun yerine kalp şeklinde minik bir pasta alabilirsin mesela üzerine yazı yazdırırsın)kalp şeklinde kırmızı renk balonlar aldım ve onları masanın etrafında yere attım ve son olarak masaya hediyesini koydum önce kalpleri tek tek açmasını istedim ve her notun ardından bana bir öpücük kondurmasını:KK66:))hediyeyi sona sakladım hediyeyi açtı ve tam bana sarılcağı zaman cd kumandasına bastım (önceden ayarlamıştım:KK66:)))bizim şarkımız çalmaya başladı ve dans ettik fln süper bi sürpriz olmuştu ve bayılmıştı (haa unutmadan masanın bi köşesindede şampanya ve kadehlerimiz duruyordu ve minik bi kutuda çikolata vardı)böyle bişii yapabilirsin mesela sonrada dışarı çıkarsınız tabi o zaman bebek yoktu ama sen arkadaşın dediği gibi bi köşeyede minik kızını tülle paket yapıp oto koltuğuna koyabilirsin oda değişik olur bunların yanında:KK66:)))umarım bu fikri beğenirsin cnm nice senelere eşin ve kızınla sağlıkla inşaallaaah :asigim:

değişik notlar yazıp sık sık kullandığı yerlere yapıştırıp hediyesine ualşmasını sağlayabilirsin mesela çorap çekmecesine "seni çok seviyorum " traş olduğu aynaya "iyi ki varsın" benzeri bişeyler ve en son da rezrvasyon yaptırdığım restoranın adını vr buluşma saatinizi yazıp orada buluşun egzantrik olur :)) bursayı bilmiyorum muğla da süper yerler ayarlardım ama :KK43:
bunu bana eşim yapmıştı :)))))

bizimki geçti canım 29 temmuzda ama hiçbirşey yapmadık yada ben hatırlamıyorum :)geçmişmi bizden ne :)

ben ilk evlilik yıldönümünde yapmıştım kapı girişinden salona kadar mum yaktım ve gül yaprakları serptim salona vardığında masanın üzerine beyaz örtü serdim üzerine kırmızı karton aldım minik kalp şeklinde bir sürü kestim hepsinin bir yüzüne güzel notlar yazdım ve notlar kapalı gelecek şekilde masaya yerleştirdim aralara yine mumlar koydum gül yaprakları serptim bi pastaneden kalp şeklinde kocaman kurabiye aldım bööle üzerinde şeker hamuru vardı kırmızı ve seni seviyorum yazıyordu birde süslemişler onu şeffaf jelatinle kırmızı kurdelayla bağlamışlar fln neyyse onuda masaya yerleştirdim (sen onun yerine kalp şeklinde minik bir pasta alabilirsin mesela üzerine yazı yazdırırsın)kalp şeklinde kırmızı renk balonlar aldım ve onları masanın etrafında yere attım ve son olarak masaya hediyesini koydum önce kalpleri tek tek açmasını istedim ve her notun ardından bana bir öpücük kondurmasını:KK66:))hediyeyi sona sakladım hediyeyi açtı ve tam bana sarılcağı zaman cd kumandasına bastım (önceden ayarlamıştım:KK66:)))bizim şarkımız çalmaya başladı ve dans ettik fln süper bi sürpriz olmuştu ve bayılmıştı (haa unutmadan masanın bi köşesindede şampanya ve kadehlerimiz duruyordu ve minik bi kutuda çikolata vardı)böyle bişii yapabilirsin mesela sonrada dışarı çıkarsınız tabi o zaman bebek yoktu ama sen arkadaşın dediği gibi bi köşeyede minik kızını tülle paket yapıp oto koltuğuna koyabilirsin oda değişik olur bunların yanında:KK66:)))umarım bu fikri beğenirsin cnm nice senelere eşin ve kızınla sağlıkla inşaallaaah :asigim:

bence arkadaşım bu fikir çok hoş olur bebeğini hediye paketi falan yapman çok hoş..... yaptığın süprizi bizimle paylaşırsan tam süper olur bence bizde fikir almış oluruzvereliniortakvereliniortak

kızınıda dahil edecek misin bir sürprize....eğer öyleyse bebeğini göbeğinden bağlayacağın kocaman tüllerle hediye paketi yapabilirsin....sanırım bu seneki en güzel hediyeniz oa.s

:roflol:alkisalkisalkis
çok güzelmiş yaa bayıldım bu fikre bizimde 26 ekimde tanışma yıl dönümümüz evlilik 1 eylül ama 26 ekim bizim için çok daha önemlidir sözümüzde nişanımızda 26 ekimde yapmıştık 8 sene bitecek 9. seneye giricez ve kızımızla bir ilk daha olacak çok beğendim bunu

kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim evliliğimizin 5. yılını kutlayacağız :nazar::nazar::nazar: bu süre zarfında söylediklerinizin çoğunu uygulamıştım ama yinede eklemelerle renklendirebilirim. aslında bir otel rezarvasyonu yaptırmayıda düşündüm ama kızım daha küçük bu düşünceyi 6 yılımıza erteledim :kaydirigubbakcemile3 valla kızımla birlikte kutlamayı düşünüyorum bu yüzden gulshenidil in fikrine bayıldım biran kızımı tüllerle hayal edip eşimin yüz ifadesini düşününce bunu uygulamaya karar verdim :) aklınıza başka fikirler gelirse yazın lütfen.

kızlar ben geldim ve sizlerede fikir vereceğini düşündüğüm için eşime yaptığım süprizleri paylaşmak istiyorum :) yıldönümümüzden 1 gün önce çiçek siparişi verdim ve 9 ekimde gündüz eşimin iş yerine harika bir buket çiçek yaptırdım buketin içindede 5 adet gül vardı ( 5 yılımızı kutladığımız için) öğleden sonra çiçek eline ulaşınca şaşırmış ve çok mutlu olmuş :) ayrıca harika bir mekan buldum bursada (sui çukur köşk) ve ordan rezervasyon yaptırdım. eşim eve geldiğinde kızımıda güzelce giydirip büyük beyaz tüllerle süsledim ve eşime hediyem olarak verdim,eşim bayıldı kızımın bu haline ve bu hediye fikrine :) akşam yemeğe gittik eşim ve kızımla birlikte .çok hoş bir ortamdı bursada olanlara tavsiye ederim gittiğimiz yeri. akşam eve gelince son hediyemi verdim bu hediyemde harikaydı sizde mutlaka yapın, benim ve eşimin tektek resimlerini birlikte çekindiğimiz resimleri,doğum öncesi, doğumdaki ve doğum sonrasındaki resimleri ve kızımın resimlerini müzik eşliğinde slayt gösterisi hazırladım bilgisayarda, fondada fatih erkoçun avuç içi kadar mutluluk yeter şarkısıyla birleştirdim tam bir nostalji yaşadık. bana fikir verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. umarım bu yazdıklarımda sizin işinize yarar arkadaşlar

bizimde 28 ekim evlilik yıldönümümüz çok güzel fikirler edindim sayende çok sağol canım....

X