Kızlar fıkırlerınıze ıhtıyacım var

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Kızlar yardımcı olun nolur? Esımın sperm sayısı düşük oldugundan cocugumuz olmuyo tüp bebek yptık ıkıdefa düşük oldu ıkı ay kendımız denıyelım dedık aktarlardan ılaclar caylar vs kullanıyorum bu y sonu da adetımle yıne tup bebek yapıcaz son embrıyoyu oncesınde bı ıhtımal dıye denıyoruz.dun esımı kardesı ardı bu hfta ıskenderuna annesı bbası orda oraya gıdelımmı dıe buda gıdelım dedı telf kpadı dedım kı bu ay son sansımız nsıl gidiyosun bgırmaya bsldı bıktım artık uzerıme gelme ben ztn gıtmıyorum hıc oraya kı annesı babası eylulde gıttı bizden ıkı ay oldu daha hermeyse bosanıcam ben dıye bgırdı kovdu benı gıt bosan baskasından cocuk yaparsın dedı okdr agldımki sinir krizi gecırdı dun bıttı bugun hıcbısey yok gıbı davranıyrm ben tabı konusmuyorum oda soguk pek konusmuyo sormayınca ve birlikde olmak zorundayız malum gunlerden dolayı ıstemıyorum hıc cok korgınım napım nasıl dvranıyım ona bilmiyorum bende ıyı degılım bebek tedavı surecı ılclr vs hormanlarımı altust edıyor benı kımse düşünmüyor ıkı gun sonra konusmuyoruz gereklı durumlar harıcınde ben gectım dedım kus olmuyalım hadı dıye barıstık ıkı saat sonra yıne aynı konuyu actı ablamlarla bı haftalıgına gıdelımmı ıskenderuna dıe yanı dedımkı Allah askına yapma daha yenı kavgadan barıstık bu yuzden bızım duzenlı ılıskıye gırmemız lazım ben annenın evınde nasıl yapıcm bunu dedım bsy olmaz bilmem ne yıne bagırıstık snra nolur yapma dedım elımızde kucuk bı umut belkı bebegımız olur kendılıgınden nolur bu ay gıtme dedım ıskenderuna snra gıdersın dedım ıste sen benı anlamıyozun senın annen baban burda bende ozluyorum ıkı ay oldu bılmem ne yahusen erkeksın yıllardır ıstanbuldasın evlenıncemı aılen koymete bındı tmm demedı daha ıskenderun ıcın ama ablası sordu telfda napıyoru gıdıyomuyuz dıye abla dıger kız kardesıne anlattıgını soledı o solesın sana dedı kapattılr muhtmln uygun dılle kardesıne soledı bız bu ay tup bebek tedavısıne basladık dıe yanı oyle dedıgını umuyorum.sorum su kızlar soguk davranıyo bana simdi kızgın yıne ben npım Sorun gıtmesı degılkı sorun bu ay son sansımız olması bende zorlanıyorum sncda

Her şeyi geçtim bu kadar stres, hesap kitapla olacağı varsa da olmaz bebeğinizin farkında mısınız? Ne var gitseydiniz size de değişiklik olurdu. Haberiniz olsun çoğu kişi tatilde, hiç beklemediği zamanlarda hamile kalıyor.

Esin yanlis konusmus ama hakli. Bu kadar darlama, insanlar sadece cocuk icin iliskiye girmiyorlar. Boyle stres yaparsan vücut kendini kilitler, olacagi varsa da olmaz. Git gez dolas, sen istedigin zaman degil bebek istedigi zaman geliyor

Ben anlamadım Çarşamba günü bu konuyu başka üyenin konusunda yazmışsınız zaten, şimdi dün aradılar konuştular diyorsunuz.

Eşinizin kovmaları ...sizin israrciliginiz ... gerilimi ben burdan hissettim.

Bu kadar gerginliğe çocuk olmaması şu an isabet.

Bence bu evliliğe zaman verin biraz.

Sadece sizin değil eşinizinse stres olmaması gerekiyor bu şekilde davranarak eşinizi çok strese sokuyorsunuz belki bunaldı bu durumdan onunda stresini atması, karasını dağıtması lazım.bence gidin gezin hem size hem ona değişiklik olsun. Nasipte varsa elbet zamanı gelince inş bebeğiniz de olur ama buna takılı kalmayın bu hem sizi hem eşinizi hem evliliginizi çok yıpratır.

Sadece çocuk için görev gibi günü gününe sevişmek beni çok strese sokardı. İstemezdim hatta.. Ben abartılı buldum tavrınızı, rahatsız edicisiniz. Biraz geri durun.

Çocuk için ilişkiye girilmez ilişkiye girilir çocuk olur aradaki farkı anlayıp kabul etmesen 24 saat sevişsen vücut o bebeği kabul etmez sorunlu olan birde eşin adama sürekli bu şekilde baskı yaparsan yetersizlik hissini de evliliğine eklersin

Sadece çocuk için görev gibi günü gününe sevişmek beni çok strese sokardı. İstemezdim hatta.. Ben abartılı buldum tavrınızı, rahatsız edicisiniz. Biraz geri durun.
Inanın bende hıc memnun degılım kı makına gıbı gun gun ayarlamak zorunda kalmak pskolojımı de bozdu tup bebek den once bi ihtimal belkı olur dıye denıyoruz şansımızı aysonu zaten baslıyoruz zor bıtedavı surecıne ınanın okdr zorkı acaba oldumu acaba yıne dusukmu olur korkuları belkıde tutmaz yıne dıye düşüncelerle bogusuyorum hergun ıstemıyorum onu uzmeyı ama bende ıkımız istiyoruz dıye denıyorum ustelık buay sdc zor bı ay bızım ıcın ısterse obur ay gıtsın ztn

Bu stres, sıkıntı içinde zaten olmaz çocuk. Kaç tane üye var burada bile vazgeçmiştim, kafam boştu oldu yazan. Eziyet sizinki şu durumda.. Belki gidip gelseniz rahatlardınız biraz. Cinsellikten soğur insan böyle böyle..

Sorun eşinizde anladm kadaryla yeterince gergin olmasını bence anlayışla karşılayın benim 7 ay olmadi ikinci cocugum esim ya kendinde problem varsa diye oturup karsmda ağladı erkekler icin cok kotu bi his sanrm insallah olur hayrlisiyla bebeginz

Oluruna bırakın bence bunca hesapla olmaz bu işler.Eşiniz gitmeyi çok isteyip gitmeyip kalsa ne hayır bekliyorsunuz ki?Eşiniz haklı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…