- 11 Haziran 2015
- 143
- 47
- 98
Kızlar yardımcı olun nolur? Esımın sperm sayısı düşük oldugundan cocugumuz olmuyo tüp bebek yptık ıkıdefa düşük oldu ıkı ay kendımız denıyelım dedık aktarlardan ılaclar caylar vs kullanıyorum bu y sonu da adetımle yıne tup bebek yapıcaz son embrıyoyu oncesınde bı ıhtımal dıye denıyoruz.dun esımı kardesı ardı bu hfta ıskenderuna annesı bbası orda oraya gıdelımmı dıe buda gıdelım dedı telf kpadı dedım kı bu ay son sansımız nsıl gidiyosun bgırmaya bsldı bıktım artık uzerıme gelme ben ztn gıtmıyorum hıc oraya kı annesı babası eylulde gıttı bizden ıkı ay oldu daha hermeyse bosanıcam ben dıye bgırdı kovdu benı gıt bosan baskasından cocuk yaparsın dedı okdr agldımki sinir krizi gecırdı dun bıttı bugun hıcbısey yok gıbı davranıyrm ben tabı konusmuyorum oda soguk pek konusmuyo sormayınca ve birlikde olmak zorundayız malum gunlerden dolayı ıstemıyorum hıc cok korgınım napım nasıl dvranıyım ona bilmiyorum bende ıyı degılım bebek tedavı surecı ılclr vs hormanlarımı altust edıyor benı kımse düşünmüyor ıkı gun sonra konusmuyoruz gereklı durumlar harıcınde ben gectım dedım kus olmuyalım hadı dıye barıstık ıkı saat sonra yıne aynı konuyu actı ablamlarla bı haftalıgına gıdelımmı ıskenderuna dıe yanı dedımkı Allah askına yapma daha yenı kavgadan barıstık bu yuzden bızım duzenlı ılıskıye gırmemız lazım ben annenın evınde nasıl yapıcm bunu dedım bsy olmaz bilmem ne yıne bagırıstık snra nolur yapma dedım elımızde kucuk bı umut belkı bebegımız olur kendılıgınden nolur bu ay gıtme dedım ıskenderuna snra gıdersın dedım ıste sen benı anlamıyozun senın annen baban burda bende ozluyorum ıkı ay oldu bılmem ne yahusen erkeksın yıllardır ıstanbuldasın evlenıncemı aılen koymete bındı tmm demedı daha ıskenderun ıcın ama ablası sordu telfda napıyoru gıdıyomuyuz dıye abla dıger kız kardesıne anlattıgını soledı o solesın sana dedı kapattılr muhtmln uygun dılle kardesıne soledı bız bu ay tup bebek tedavısıne basladık dıe yanı oyle dedıgını umuyorum.sorum su kızlar soguk davranıyo bana simdi kızgın yıne ben npım Sorun gıtmesı degılkı sorun bu ay son sansımız olması bende zorlanıyorum sncda