Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım eder misiniz?

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.140
iyi geceler bayanlar konuma gireyim hemen 15 haftalık hamileyim ve eşimden evlendiğim geceden beri şiddet görüyorum.bunun yani sira 4 ay önce bir düşük yaptım eşim ben düşük yaptığım da internette özür diliyorum ama bence iğrenç olan sosyal bir sitede kadınların profillerine bakmış mesajlaşmak istemiş ama sadece göz kirpabilmis ben evladımızı kaybettiğim de üstelik çok ağladım özür diledi boşlukta idim vs dedi affettim ki hatalıyım ama eşimi çok seviyorum ayrılmaya cesaret edemedim . En son dün gece dövdü beni ama görseniz karnımı sıkıyor belime vurmaya çalışıyor kafamı duvara vurdu sebep ne neden bunu yaptı derseniz? Sadece onun memleketinde ailesinin evinde değil kendi evimde doğum yapmak istemem. Şimdi boşanmak istiyorum ve eşime maddi ve manevi olarak bütün haklarımi arayacağım diyorum .tazminat ve nafaka isteme git diyor bende hamile oldugumu ve yaşadıklarımın ağırlığını Bana verdiği zararın tanzimini istediğimi söylediğim de ölümle tehdit ediyor daha dün gece silahı çekti kafama sikacakti silahı elinden aldım kendimi banyoya kilitledim .ben tazminat ve nafaka istemekte haksız mıyım lütfen fikirlerinizi merak ediyorum bu arada neden hamilesin böyle bir adamla bebek yapılır mı derseniz.ben 18 yaşımdan beri çocuğum olmayacak diye biliyordum tedavisiz çocuğun olamaz demişti doktorlar ve ilk bebeklerimi kaybettiğim de de aynı şeyi söylediler bir şekilde hamile kalmışsın ama sağlıklı bir gebelik geçiremezsin dediler hemen hamile kalmamın imkansız olduğunu söylediler ve ben eşimle sadece bir gece beraber kaldım onda da hamile kalmışım doktorlar bebeğime imkansız gözüyle bakiyorlar hala lütfen bebeğimin mucizemin nasıl var olduğunu anlayıp öyle yorum yapın rica ediyorum hakkınızı helal edin teşekkür ederim okuduğunuz için.

Bu evliliğe neden çocuk yaptınız? çocuk olunca düzelir diye düşünenlerden misiniz?
Dövdüğünde darp raporu alsaydınız keşke. bunu mahkemeye sunup tazminat almak daha kolay olurdu.

Bu evliliğe neden çocuk yaptınız? çocuk olunca düzelir diye düşünenlerden misiniz?
Dövdüğünde darp raporu alsaydınız keşke. bunu mahkemeye sunup tazminat almak daha kolay olurdu.
Çocuğumun nasıl olduğunu izah ettim asla planlı bir bebek değildi ve çocuğun olmaz dediler bana senelerce ..darp raporu alamıyorum terör bölgesinde yaşıyorum tek başıma ekmek almaya bile gidemiyorum

Canım eğer öyle anlattığım gibiyse adam bildiğin psikopat onun vereceği para yerin dibine batsın aç mezarı yok allah rızkını verir bebeğinin isteme bir şey allah korusun haberlerde her gün kadın cinayeti görüuoruz

Cok cok hassas bir konu. Internet uzerinden se olsa bir avukat ve bir psikologla yazissaniz keske. Oncelikle insallah bir daha siddet gormezsiniz fakat boylesi bir seyi hissederseniz sozlu siddet bile olsa kayit altina alin. Kamera veya baska bir seyle. Siddet gördüğünüzü saklamayin cunku utanılacak seyi o kocaniz olacak adam yapiyor. Kendi aileniz size sahip cikiyorsa veya kendi ayaklariniz ustunde durabilecekseniz veya bir devlet siginma evine gidebilme durumunuz varsa ayrilin hemen. Kocanizin ailesi de siddet gordugunuzu bilsin. Bu cok hassas bir konu ve bebek bekliyorsunuz.. Yine de ayri da olsaniz birlikte de olsaniz kocaniz icin bol dua edin. Yeri göğü tutan dua. Insallah kendisine gelir ve hem bebege hem size sahip cikip duzgun davranir. Umutsuz bir vakaysa uzatmayin.. Para tazminat konusunu kendi can güvenliğinizi sagladiktan sonra hukuk yolu ile dile getirin..

Çok teşekkür ederim yorumun için canım eşimin ailesi herseyi biliyor ve susuyor.nafaka tazminat vs dememin tek sebebi gitmek istememem ve evladımın geleceği idi . benim çok zor geçen bir gebeliğim var .18.haftadayiz ve 18 haftadır tedaviler görüyorum düşük tehlikem var Rabbim kimseye bu kadar zor yaşatmasın hamileliğini . çalışma şansım yok idi ve bu eşimin talebi idi anlaşma vs yapalım diyen kendisi idi ciddiyete binince geri adım attı . öyle çok dua ediyorum ki Eşim için . gitmeye yeltendim özür diledi baya caba harcadi bırakmadı .yaptığı iş de psikolojik olarak zarar verdi ona Rabbim evladımız için ona yardım etsin . çok agresif ve herşey onun istediği gibi olsun istiyor .düzelecek diye düşünüyorum bir umut Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah . .

Aynı konu bdv de tekrar açıldı arkadaşım yalnız içerik silemediğim için burda da kaldı . bdv de yanlış yere açtığımı bildirdim zaten yeni kullanmaya başladım ve yeni yeni alışıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…